Van itt olyan lány aki járna egy értelmesebb cigánnyal/romával? 21/F Budapest
A cigányok között biztos van.
A magyar társadalomban még évtizedekig nem lesz olyan mértékű a fajkeveredés, mint Nyugat-Európában vagy Észak-Amerikában. De azért ott sem valami elképesztő, nehogy azt higgyétek. Csak Magyarországon mondjuk 100-ból 1 ember él másik fajú emberrel, az előbb említett helyeken meg 100-ból 10-20.
100-ból egy az nem is lenne rossz. Szerintem ennél jóval kisebb az arány. Én már olyan, 200-300 lánynál bepróbálkoztam már, de eddig még egyiknek sem kellettem. :(
Egyébként a cigányoknak, kínaiaknak, és a feketéknek is fehér pali kell.
Tudtad-e rovat:
Faj: A leggyakoribb értelmezés szerint élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni.
A cigányok, és magyarok egy fajba tartoznak. Amin nem osztoznak az többek közt a rassz.
Köszi a pontosítást!
Azt hittem már a feketék, fehérek, ázsiaiak, cigányok (aki ugye szintén europidok) csak nemzőképtelen utódokat tudnak létrehozni, úgy mint a hibrid állatok (ló és szamár az öszvért, stb) :DDDD
Amúgy nem :D
De nem biztos hogy a cigányságod miatt nem jönnek össze veled, kérdező. Én azért láttam már nem egy fehér lányt cigánnyal. Lehet más oka is van, amiken könnyebben tudnál javítani, mint azon hogy cigányból fehérré válsz? Szerintem biztos van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!