Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki járna...

Van itt olyan lány aki járna egy értelmesebb cigánnyal/romával? 21/F Budapest

Figyelt kérdés
Valójában nem vagyok az, csak sokan annak mondanak/néznek, így a csajozási esélyeim nagyban lecsökkennek. Tehát egy olyan lányt keresek, akit ez nem zavar, vagy nem annyira. Komoly kapcsolatra gondoltam. Természetes nekem nem gond, ha nem vagy fehér.
2013. dec. 9. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sincs csajom, pedig normális fehérbőrű vagyok.
2013. dec. 9. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Biztosan nagyok az igényeid.
2013. dec. 9. 18:27
 3/8 anonim válasza:
nincs
2013. dec. 9. 18:28
 4/8 anonim válasza:
nincs
2013. dec. 9. 18:37
 5/8 anonim ***** válasza:

A cigányok között biztos van.

A magyar társadalomban még évtizedekig nem lesz olyan mértékű a fajkeveredés, mint Nyugat-Európában vagy Észak-Amerikában. De azért ott sem valami elképesztő, nehogy azt higgyétek. Csak Magyarországon mondjuk 100-ból 1 ember él másik fajú emberrel, az előbb említett helyeken meg 100-ból 10-20.

2013. dec. 9. 18:52
 6/8 A kérdező kommentje:

100-ból egy az nem is lenne rossz. Szerintem ennél jóval kisebb az arány. Én már olyan, 200-300 lánynál bepróbálkoztam már, de eddig még egyiknek sem kellettem. :(

Egyébként a cigányoknak, kínaiaknak, és a feketéknek is fehér pali kell.

2013. dec. 9. 19:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudtad-e rovat:

Faj: A leggyakoribb értelmezés szerint élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni.

A cigányok, és magyarok egy fajba tartoznak. Amin nem osztoznak az többek közt a rassz.

2013. dec. 10. 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Köszi a pontosítást!

Azt hittem már a feketék, fehérek, ázsiaiak, cigányok (aki ugye szintén europidok) csak nemzőképtelen utódokat tudnak létrehozni, úgy mint a hibrid állatok (ló és szamár az öszvért, stb) :DDDD

Amúgy nem :D

De nem biztos hogy a cigányságod miatt nem jönnek össze veled, kérdező. Én azért láttam már nem egy fehér lányt cigánnyal. Lehet más oka is van, amiken könnyebben tudnál javítani, mint azon hogy cigányból fehérré válsz? Szerintem biztos van ilyen is.

2013. dec. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!