Kicsit sem gázos, hogy az értelmesebb fiúk ki fognak halni, mert félnek ismerkedni?

30:
Te nő vagy amúgy? Teljesen véletlenül kerültünk erre a világra. Úgy, hogy apánk megdugta anyánkat és a több millió spermájából pont a minket kialakító hatolt bele először anyánk petesejtjébe. És ezt az egész egy az egymillióhoz folyamatot szorozd meg megint millióval, mert az összes ősünk is pont az az egy sperma volt, 2 szülőnk, 4 nagyszülők, 8 dédszülőnk, 16 ükszülőnk, 32 szépszülőnk, 64, stb. és még mindig csak 150 évet mentünk vissza, de máris van 100 ősünk, akik nélkül nem lennénk.
Régen: Mikor még teljesen olyan voltam, mint ti, pont akkor voltam depressziós, céltalan, "fájt a megcsalás". Begubózott voltam, kevés barátom volt, roppant kevés ismerősöm, nem értettem szót az emberekkel, én magamat sem találtam izgalmasnak, sokat unatkoztam, nem tudtam mit kezdeni magammal, a napi munkán vagy tanuláson túl sok időm telt céltalanul, nem éreztem magam sikeresnek és nem éreztem magam jól.
Most: Jól érzem magam a bőrömben, öröm számomra tükörbe nézni. Érdekes hobbijaim vannak, amikkel rengeteg időt töltök. Próbálom függetleníteni magam a fizetésemtől úgy, hogy más csatornákon keressek pénzt. Sokat olvasok. Készülök arra, hogy pár hónapot egy idegen országban éljek. Soha nem éreztem még ilyen jól magam és egy elmondhatatlanul mély burokból törtem ki, amiben az emberek 70-80%-a, de akkár több is simán ott van. Úgy változtam meg, hogy élvezem a világot.
Az életed értelmet és célját pedig senki nem adja oda neked. Sem Isten, sem egy másik ember. Neked kell megtalálnod azt. Csak sok emberben félelmet ébreszt, hogy valójában egyedül van és ő maga a sorsa egyetlen kovácsa, nem pedig valami kívülálló, vagy felette álló elő. Ezért megy a rinyálás az alkalmazkodás helyett.
29:
A PUA egy gagyi oldalkezdeménye az egész nőzős kultúrának. Magyarországon még szinte csak ez (a PUA) terjedt el vagy lett ismert (ahogy te is egyből erre asszociáltál), de nyugatabbra sokkal szofisztikáltabbak a dolgok. Én sem véletlenül egy angol anyanyelvű szerzőt linkeltem. Ő sem PUA.
Nem írom le oldakakban megint a lényeget. A PUA csak pár (jó sok) trükköt tanít. De a megfelelően kiválasztott írások pedig arra ösztönöznek, hogy javítsd a saját életminőségedet és akkor is legyél elégedett, ha éppen nincs pina az életedben. Annyira az élet minden területén pozitív változásra sarkalló az egész, hogy az elmondhatatlan. A PUA csak trükköket tanít, de az élet más területein való fejlődésre nem ösztönöz egyáltalán, pedig pont úgy szerves része a nőzésnek az, hogy milyen beszélgetőpartner vagy, milyenek a hobbijaid, az életstílusod, mint bármi más. A PUA ezekre nem tanít, de például akit linkeltem, igen.
Azt vágjátok, hogy az emberek változnak? Hogy nem azok vagyunk 10 éve, mint most és mint 10 év múlva? Ti mégis megtagadjátok magatoktól a változást. Azt a változást, amitől ráadásul esély lenne arra, hogy jobb legyen az életetek.

Akkor téged ezüst kanállal a szádban pottyanthattak ki hogy mindezt finanszírozni tudod. Én egy szakközéppel fejeztem be és azóta hol építkezéseken,hol gyárban,hol raktárakon dolgoztam. Jelenleg pedig sehol mert itt szinte minden meló csak ideiglenes + egyre kevesebb a fizetés is. A "más csatornákból" befolyó pénz pedig errefelé azt jelenti,hogy:
a) Beálltál a maffiába
b) Lopott tárgyakkal kereskedsz
c) Kábítószerrel kereskedsz
d) Prostituált vagy
Nem rég jöttem vissza angliából ahol szintén nem tudtam továbbjutni az éhbéres gyári melónál mert minden máshoz több éves prax kell szakmán belül. Régen még jártam airsoftozni pár haverral,de ahogy múlt az idő pénz és haverok híján azt is abba kellett hagynom.
Jelenleg épp egy zenekart próbálok összehozni (igen,kitaláltad,a zene a hobbim) kevesebb mint több sikerrel ugyanis az a kevés zenész akit találtam is lusta és motiválatlan én meg egyedül nem tudom vinni a hátamon az egészet.
Nem egy kimondott fenékig tejfel,mit ne mondjak én pedig majd meg szakadok a próbálkozásba. Már egyszerűen nem jut az eszembe semmi amitől ez így jobb lehetne és őszintén szólva kezd nagyon nem érdekelni a dolog.
31! igen nő vagyok.először is nem azt mondtam, hogy Isten a spermák nélkül teremtett minket. De azt a rendszert ő találta ki.És azzal is tisztában vagyok, hogy vannak őseink.Nem értem, hogy ezek a dolgok mért zárják ki, amit én mondtam.
Hogy érted azt, hogy amikor olyan voltál mint mi? Mármint amikor még fájtak a dolgok? Nem annyira értem, hogy hogy jönnek ide azok a dolgok, hogy be voltál gubózva. Arra gondolsz, hogy amikor még mástól vártad el, hogy célt adjon az életednek és nem te magad vetted a kezedbe a dolgokat? Remélem jól értelmezem, de nem biztos. Vagy miből gondolod, hogy én nem élvezem a világot? Vagy azt, hogy nincs az irányításom alatt? Attól, hogy Isten megteremtett minket, és egy fontos és alapvető célt adott nekünk, nem jelenti azt, hogy amúgy robotként kell élnünk a világban, és egy merő boldogtalanságban, mintha agyatlanok lennénk. Viszont ha belegondolsz, most leéled az életed, csinálsz kis dolgokat, amivel per pillanat, vagy mondjuk hónapokig( gyerek esetében pl több ideig) boldog vagy, és ennyi. Meghalsz, de semmi extra. Na és erre a célra gondoltam. Ha úgy éled az életed, hogy a legfontosabb célod, hogy Istent, aki a szeretet Istene, és nem egy szigorú öregapó, akarod dicsérni és szeretni, megváltozik az egész hozzáállásod. Nem fogod úgy érezni, hogy élek, oké, veszek vmit, de jó örülök neki, és utána? semmi...Erről beszéltem, remélem értelmesen leírtam. Arra pedig, hogy nekem kell megtalálnom, úgymond a földi célomat, igazad van. Ebben egyetértek, és ebben Isten is egyetért. Éppen ezért van szabad akaratunk, mert nem akart megfosztani az önállóságunktól. Nagy általánosságban a keresztény emberek ambiciózusabbak, mint az átlag :)

"csalódás..."
Na igen. Régen ha egy lánnyal nem jött össze, akit kinéztem magamnak, akkor hetekig, hónapokig azon keseregtem, meg ilyenek. Nem is próbálkoztam újra másnál sem jó ideig.
Most egy este 5-6 lányt környékezek meg. Ha nappal van és olyan helyen és hangulatban vagyok, akkor is 2-3-at simán. Hetente inkább egyszer, néha kétszer járok el szórakozóhelyre és a nappali megközelítés is inkább alkalmanként történik, nem keresem a lehetőségeket, csak ha jönnek maguktól. Ezeket egy tök átlagos számnak tartom (hiszen eljárhatnék többet is esténként, vagy nappal is több lányt szólíthatnék le bőven). És nyilván az 5-6-ot, meg a 2-3-at is úgy kell érteni, hogy csak akkor, ha nem jön össze korábban. Ha már az első leszólított lány szimpatizál velem, akkor természetesen nem megyek el 2-ig sem. Az 5-6, 2-3 csak az elméleti határ, amikor általában abbahagyom az elutasítások után, mert vagy nincs már több időm rá ott helyben, vagy azt gondolom hogy valamit éppen rosszul csinálok és nem vagyok formában.
Milyen az arányom? Túl vagyok már pár éven és biztos lassan 1000 környékére ért a nők száma, akiknél próbálkoztam az utóbbi pár évben. Ebből kb. 25-30 nővel voltam! Ez azt jelenti, hogy kb. minden 40-50 nőből, akivel szándékosan szex vagy kapcsolat céljából ismerkedem, 1-gyel jön össze valami.
Szóval mi a helyzet? Közel ezer nő utasított el (sőt, szerintem már több is) az utóbbi években. És most éppen belepusztulok a fájdalomba? Nem, helyette a 2-3 tucatra emlékszem, akikkel kellemes időt töltöttem együtt.

Nekem 2 és fél, 3 év alatt kb 200 próbálkozásom lehetett (+/- 15). Ebből:
1xcsók - de a csaj be volt rúgva,másnap azonnal tisztázta hogy ő csak barátságot akar. Talán ez esett a legrosszabbul.
5,6xbeszélgetés - szintén maradjunk csak barátok.
A többinél visszakézből elutasítás finomabb és durvább módszerekkel.

37-38:
De ugyanazt csinálod lényegében, mint 2 évvel ezelőtt? Erre vagyok kíváncsi. Képes voltál finomítani azon amit csinálsz és affelé változtatni a módszeredet, hogy hatékonyabb legyen?
Ez egy kulcskérdés. Nem vetted még észre ennyi alkalomnál, hogy mi az amire a nők felkapják a fejüket? Mi az amire kevésbé érdeklődnek?
Egyszerű példákat mondok. Például szeretek tőzsdézni és órákat beszélnék róla bárkivel, de észrevettem, hogy ez a nőket nem érdekli. Ezért nem említem a tőzsdézést, helyette más kalandjaimról mesélek. A nők szeretnek utazós sztorikat hallgatni és tudni hogy szeretek utazni. Ezért erről mindig beszélek. Vagy hogy a nők jobban szeretik a biztonságot, állandóságot, ezért próbálom különböző szavakkal vagy tettekkel azt éreztetni velük, mintha már évek óta ismernénk egymást, miközben lehet hogy csak ma, vagy egy hete találkoztunk.
Érted, ezekből 100+1 ilyen dolog van, amiből most elmondtam párat. Szóval észreveszed, hogy mit hibáztál és kijavítod később? Nekem először még a nyitószövegekkel is gondok voltak, ezért hamar lekoptattak. Aztán azok megjavultak és a vonzalom felépítésénél voltak gondok az első fél órában. Aztán az is megjavult, később a csókig eljutni volt nehéz (akár aznap este, akár az első randin). Aztán a nő ágyba csábítása sem csak úgy magától jött. A 25-30 nő, akikkel voltam, nem egyenesen arányosan oszlanak el. A legtöbbjükkel az utóbbi párszáz alkalomból sikerült megismerkedni, amikor egyre jobban vonzottam a nőket, mert tudtam mi általánosságban a helyes lépés ahhoz, hogy vonzzam őket. És azt gondolom ez csak tovább fog tökéletesedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!