Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan már nem "menő", ha...

Komolyan már nem "menő", ha kisportolt a teste egy srácnak?

Figyelt kérdés

Elég fura szemmel nézek sok párocskára az utcán. Gyönyörű lányok, akik tényleg oda teszik magukat, és egy hogyismondjam...swag gyerekekkel járnak. vékony, kisfiús, szőrtelen, fulcappes gyerekekkel.

Ízlések és pofonok persze, nade hogy ennyire?!

Nemrégen kezdtem a kondit. Elég jól látszódik már, ha le kell írni magam: stramm gyerek vagyok, fekete haj, barna szem, borosta, erős testalkat, és igen van rajtam szőr, a kezemen, sőt még a mellkasomon is!!!! És eszem ágában sincs borotválni, vagy gyantáztatni.

Viszont: sajnos kezdem azt hinni, hogy az igazi, férfias kinézet, a fiatalabb lányok között abszolút nem pálya...

A korombelieknél meg az a gáz, hogy sokuk már a 30 asokra megy, na meg a rettenetesen nagy arc némelyiküknél.

23 vagyok, soha életembe nem voltak problémák a csajozással. az elmúlt 4 évet folyamatosan kapcsolatokban töltöttem, keveset voltam szingli, ha voltam is mindig akadt egy éjszakás, vagy ilyesmi.

MOST?! semmi. Tény hogy egy éjszakásat nem akarok, csak komoly dolog érdekel. De az hogy a kisfiús srácoknak nagyobb sikere van a csajoknál, mint nekem?! ezt komolyan nem értem. Lehet hogy adjam fel a sportot, dobjak le 20 kilot, nézzek ki úgy mint egy aids-es, és dobjak fel fulcappet, meg sztk szemüveget, és a lányok kedvence leszek?! :/

2014. jan. 23. 20:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem vagy egyedűl
2014. jan. 23. 20:35
 12/24 anonim válasza:
93%

Alapjáraton egy nőnek férfi kell, aki tényleg férfias adottságokkal rendelkezik hiszen az tud erős utódot nemzeni nekünk:DDDDDDD Most részben viccelek, de van alapja. Nekem meg kizárólag az izmos férfiak tetszenek és nagyon bejön a borosta is;) És egyébként meg az az első szempont, hogy Te jól érezd magad a bőrödben, szóval magad miatt edz, az amúgy meg lehetetlen, hogy egy kisportolt férfi testtel ne legyen sikered. Hogy most a fiatalabbaknak nem kellenek a férfias fiúk meg hogy a huszonévesek 30-asokat akarnak csak általánosítás. Én pl nem ragaszkodom a 30-as pasikhoz.

25/L

2014. jan. 23. 20:41
 13/24 anonim ***** válasza:

nagy menőnek hiszed magad mégis itt rinyálsz mint egy 12 éves kislány a facebook-on....

éld az életed és sza..rd le az ilyen dolgokat, én is kondizok de én nem azért kezdtem el hogy bejöjjek a csajoknak,

"Lehet hogy adjam fel a sportot, dobjak le 20 kilót, nézzek ki úgy mint egy aids-es, és dobjak fel fulcappet, meg sztk szemüveget, és a lányok kedvence leszek?! :/"

ha tényleg megtennéd ezt ilyen okból, akkor még nagyon nem vagy felnőt (mondom ezt úgy hogy én meg bőven nem :))

szóval ne gondolkozz ilyeneken mert hülyeség, is mert tévútra visz

mert lehet az a lány önbizalom hiányos, vagy a "swag" gyerek tök jófej, nem tudhatod, és nem is kell, MERT AZ EGYETLEN DOLOG AMIVEL TÖRÖDNÖD KELL AZ SAJÁT MAGAD

2014. jan. 23. 20:44
 14/24 anonim válasza:

Figyelj, próbáld meg leszarni, csináld az edzést tovább, de NE legyél olyan mint ez az "elfajzás" a mai világban. Egyszer úgyis rájön az összes kis mai r_banc hogy nem mennek velük semmire. De magadon csak ezért ne változtass.

Igazi FÉRFI vagy, és legyél rá büszke hogy nem ez a mai díszb_zi.

2014. jan. 23. 20:51
 15/24 anonim ***** válasza:
amúgy merre láttok ti annyi diszb.it? max iskolák környékén, de akkor ez magával hozza azt is h ezek gyerekek, majd kinövik ők is, te meg felnőtt vagy, ne foglalkozz a gyerekekkel
2014. jan. 23. 20:53
 16/24 A kérdező kommentje:
igazatok van. köszönöm a segítséget, és az építő jellegű kritikákat! Megpróbálok végre előre nézni, és magammal törődni, kitűztem egy célt a testemmel kapcsolatban, meg szeretném valósítani.
2014. jan. 23. 21:02
 17/24 anonim ***** válasza:
Tudod, barátom, az idősebb nőknél már számít az IQ, az EQ, és még sorolhatnám:)
2014. jan. 24. 13:52
 18/24 A kérdező kommentje:
ja persze...meg az hogy "jaj mert ő már érett, tapasztalt és komoly"...hallom ezt sok lánytól, akik velem egykorúak és 30 fölöttiekkel vannak. (olyanokkal akik nem arról híresek hogy becsületesek, meg iq betyárok...)
2014. jan. 24. 19:08
 19/24 anonim ***** válasza:
azok a test építők azoknak nhez az tul sok izom
2014. jan. 25. 11:42
 20/24 anonim ***** válasza:
17%

Töki!

A probléma az, hogy olyan csajokat akarsz, ahol ez a swagyolo szarság a menő. Maszkulin pasiként járj nívósabb klubbokba, vegyél fel egy zakót, meg egy inget, és felejetsd el ezeket a lepattant kislányokat. Lássák rajtad a hatalmat és a pénzt, és le se fogod tudni őket vakarni.

És nem ezeket a retkeket ( már bocs, de azok ), hanem minőségi nőket. Ennyi a titok.

hatalom.pénz. vagy csak az illúziójuk. minden nő ***, vagy az akar lenni ;) bocs lányok.

2014. jan. 25. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!