A mai lányok tényleg ennyire lebontják a kevésbé jóképű/gazdag/menő fiúk egojat, vagy csak itt irogat ennyi panaszkodó?
Én biztos nem... de szerintem so so.
:)
Teljesen jól látod, az itt kapott minta nem túl reprezentatív, itt csak az egyik szélsőség kérdéseit, véleményét olvashatod :)
Legalább ugyanannyi kevésbé jóképű/menő/gazdag srácnak van barátnője, akit szeret és akivel boldog, mint amennyi itt sír.
Sőt szerintem arányaiban többnek, amert nem mindenki annyira labilis a pár nélküliek közül, hogy néhány elutasítás után elkezdje az egész világot szidni, amiért neki nincs párja.
Szóval itt tényleg csak a síró-nyávogósakkal találkozol.
Látod, Kérdező, ez a lényeg. Az utolsó lány barátjának csoportjába tartozom én is.
Most jó ideje nincsen párkapcsolatom, de eszembe sem jut ezért az egész női nemet okolni, nemhogy erről egyáltalán kérdést kiírni :) Teszem a dolgomat, élem az életem (persze keresem a lehetőségeket, de nem ekörül forog a nap minden percében minden gondolatom), aztán egyszer valaki csak beakad az én hálómba is :)
Rengeteg ilyen ember van, és csak remélni merem, hogy mi vagyunk többségben.
Mert a nyávogósok sajnos a mi esélyeinket is rontják, hiszen ha egy lány sok ilyennel találkozik, akkor sajnos elkezd benne kialalkulni egy sztereotípia, amit nagyon nehéz később lebontani egy normális srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!