Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 vagyok. Mit kellene csinálj...

23 vagyok. Mit kellene csináljak, hogy felkeltsem a fiatalabb lányok (16 tól) érdeklődését?

Figyelt kérdés

nem kérek abból, hogy perverz vagyok meg stb.

Mit kellene másképpen csináljak, hogy a fiatalabb lányok is szimpátiát mutassanak irántam? Nem a swag os, szőrtelen, csigatestű justin bieber stílusú pasi vagyok, hanem sokkal inkább a férfias végletet erősítem. (borosta, fekete haj, barna szem, masszív, sportos testalkat).

Néhány ismerkedésem kudarcba fulladt, pont az ilyen kis nyálgépek miatt lettem úgymond b vágányra téve.

Nem akarok általnosítani, csak kérdezem hogy mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?

Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul. De úgy látszik ez mostmár senkit sem érdekel, noha 5-6 éve még ez volt a "menő".

2014. jan. 18. 20:13
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

miféle foglalkoztatások?!

mondhat amit akar, való igaza lány, de ha nincs nyoma erőszaknak akkor ennyi.

és ha jóltudom, azért ha megerőszakolnak valakit annak bizony marad nyoma úgyhogy....

röhelyes, és mindnet félreéértő?! neeemmm csupán nincs luk a lábam között, és nekem nem annyi az élet hogy ha párt szeretnék, csak kicsit lazább meg bújósabb vagyok, és már lesz is valakim...

képtelenek vagytok felfogni azt, milyen érzés mikor senkinek, de tényleg egyetlen egy embernek sem kellesz....mjd ha ezt átélted, szólj, és csevegünk úgy hogy a szememben te sem legyél röhelyes.

bocs, és köszi :)

2014. jan. 19. 21:51
 32/38 anonim válasza:
Mielott leírnál egy olyant , amibe nem vagy biztos azelott szépenmegkérlek gondolkozz el.. Mert képzeld én is így élek , éppenséggel senkinek sem kellek , csak az ilyen 20-on éveseknek , de én nem hagyom magam mert nem vagyok egy olcsó csitri. Azt hiszem én is beleorulok , de képzeld én , ellentétben veled megoldom egyedul a dolgaimat , én ellentétben veled nem irom ki GYK-ra hogy láthassa a világ , hogy mekkora gondban szenvedek , és nekem ellentétben veled van annyi sutnivalom hogy nem idegen emberektol kérem a tanácsot akikrol fogalmam sincs hogy kik es hogy jot akarnak esetlegesen milyen a szandekok es igazabol csak rohognek -e rajtam. Jaaaa es hogy ez neked problema ? Ha tudni szeretnéd akkor irj ram es mondok neked olyan problemakat hogy utana meglassuk ki rohogon kin..
2014. jan. 20. 15:09
 33/38 A kérdező kommentje:

nemértelek. azt oldal totál anonim. mégis kitől kérjek segítséget?! haveroktól? barátoktól? ők mind felszínesek.

senki nem mondta hogy enyém a világ legnagyobb problémája. senki nem állította, hogy másnak sokkal könnyebb. szó sem volt erről.

És igenis férfiként nehezen tudom elképzelni, hogy egy nő, ha egy picit is néz ki valahogy, nem kaphat meg azt akit akar.

Gondolkoztál már azon, hogy báe nemtudom hány éves vagy, de életedbensoha, egyszer sem kaptad meg azt a társat akire igazán vágytál?!

mert én 23 vagyok, túl 3 hosszú, több éves kapcsolaton, és jónéhány egyéjszakáson, mégis soha az életemben nem kaphattam meg azt akit szerettem volna.

Természetesen, bele tudtam szeretni a barátnőimbe, szerelmes is voltam beléjük. De olyan még soha nem volt velem, ohgy olyan lányt szereztem meg, akit már jó előre kinéztem magamnak hogy nah igen, Ő kell nekem.

Ez nem sajnáltatás, és tudom, hogy gyerekcipő ez még oylanhoz képest, akinél gyerek van meg válás megstb...mégsem hiszem hogy 23 évesen itt kellene hogy tartsak..:/

2014. jan. 20. 20:16
 34/38 anonim ***** válasza:

"De olyan még soha nem volt velem, ohgy olyan lányt szereztem meg, akit már jó előre kinéztem magamnak hogy nah igen, Ő kell nekem."

Ez csak azt jelenti, hogy van még mit tanulnod. De nem ezen az oldalon! A kudarc minden közösségi oldalnál jobb tanítómester, hisz nézz csak körül: az itt jelenlévők nem kínálják, hanem keresik a bölcsek kövét.

2014. jan. 21. 12:52
 35/38 anonim ***** válasza:

Milyen gyoker valaszok erkeztek...

Hol probalsz ismerkedni? Nem lehet, hogy mivel dolgozol, es elfoglalt vagy, igy nem jut idod part keresni?

Senki sem tokeletes, es mindeki mas. Attol hogy valaki nem tartja magat atlagosnak, meg nem mondott semmit sem arrol, hogy o milyen jonak erzi magat. Valaki lehet nem atlagos - bun ronda is.

Valahogy idot kene fektetened a parkeresesbe.

Nekem interneten sikerult partnert talalnom, mar tobb eve egyutt vagyunk. Ez meg az egyik legjobb megoldas, ha az ember nem er ra folyton bulizni.

A lenyeg, hogy tunbtesd fel mi a celod, mit keresel, es tegyel ki nehany jo, uj kepet magadrol. Irj magadrol jellemzo dolgokat, hogy mar a profilod olvasasakor is legyen sejtemuk a holgyeknek a szemelyisegedrol.

Irj a neked tetszo lanyoknak egy egyszeru baratsagos levelet, es majd amelyiknek tetszel, valaszolni fog. Olyanoknak irj, akik partnert keresnek! Ne facebookon, mert az nem arra valo.

2014. jan. 21. 14:02
 36/38 anonim ***** válasza:
Es kerlek, ne kor szerint keress! Lehet egy 23 eves lany is olyan kinezetre mint egy 17 eves, es forditva. Viszont agyilag egy 20 koruli lany mar kozelebb all a te gondolkodasodhoz, a 16 eves meg nagyon gyerek.
2014. jan. 21. 14:06
 37/38 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, és tudom hogy valamit nem csinálok jól, hisz akkor nem kérdeznék, és nem is tartanék itt.

rég fennvagyok a társkeresőkön, ismerkedek ott is, de egyenlőre nemsok sikerrel sajnos...:/

2014. jan. 21. 19:35
 38/38 anonim ***** válasza:
ird ki 1 cetlire a hádadom hogy 23éves vagyok tökéletes méretű fakú ember vagyok, 16-kortól jöhec bazsni velem...
2014. jan. 27. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!