Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 vagyok. Mit kellene csinálj...

23 vagyok. Mit kellene csináljak, hogy felkeltsem a fiatalabb lányok (16 tól) érdeklődését?

Figyelt kérdés

nem kérek abból, hogy perverz vagyok meg stb.

Mit kellene másképpen csináljak, hogy a fiatalabb lányok is szimpátiát mutassanak irántam? Nem a swag os, szőrtelen, csigatestű justin bieber stílusú pasi vagyok, hanem sokkal inkább a férfias végletet erősítem. (borosta, fekete haj, barna szem, masszív, sportos testalkat).

Néhány ismerkedésem kudarcba fulladt, pont az ilyen kis nyálgépek miatt lettem úgymond b vágányra téve.

Nem akarok általnosítani, csak kérdezem hogy mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?

Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul. De úgy látszik ez mostmár senkit sem érdekel, noha 5-6 éve még ez volt a "menő".

2014. jan. 18. 20:13
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Szóval, a saját korosztályodban nem vagy kelendő, és maradnak a tizenéves leányzók? Elég szánalmas vagy.

Pár szép szó, és ledumálhatod róluk a bugyit.

2014. jan. 18. 20:15
 2/38 anonim ***** válasza:
Eljárt az időd. Swag és páwa gyerekek kellenek a 14-18 éves lányoknak mostanság. Vagy alkalmazkodsz, vagy öregebb lányokat kúrogatsz.
2014. jan. 18. 20:15
 3/38 anonim ***** válasza:
szerintem kezdj el swagosodni
2014. jan. 18. 20:16
 4/38 anonim ***** válasza:
Hat öreg XD 27 vagyok de innen mar nem egy 16 éves volt belem szerelmes...Valamit nem tudsz!
2014. jan. 18. 20:17
 5/38 anonim ***** válasza:
Legyél rámenős, de azért ne vidd túlzásba. Engem így szerzett meg 16 éves koromban az akkor 22 éves - jelenleg már - párom, és nem bántam meg. Lassan egy éve vagyunk együtt.
2014. jan. 18. 20:18
 6/38 anonim ***** válasza:

Nevetséges vagy :D

"mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?

Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul."

7/38 anonim ***** válasza:

Oh Lord Jesus....27N

[link]

8/38 anonim ***** válasza:

Csak add önmagadat. Aki belédszeret, az úgyis önmagadért fog szeretni, ne aggódjál. :)

És a pénz tudod, hogy nem minden, akit szeretünk, azt a belsője miatt szeretjük normális esetben, és nem pedig azért, hogy milye van.

16/L

9/38 anonim ***** válasza:
Nagyjából le tudnád írni, hogy hogy öltözködsz?
2014. jan. 18. 20:21
 10/38 anonim ***** válasza:
én járnék veled, ha szeretsz plázázni, meg shoppingolni, én egyáltalán nem a külsőre megyek
2014. jan. 18. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!