23 vagyok. Mit kellene csináljak, hogy felkeltsem a fiatalabb lányok (16 tól) érdeklődését?
nem kérek abból, hogy perverz vagyok meg stb.
Mit kellene másképpen csináljak, hogy a fiatalabb lányok is szimpátiát mutassanak irántam? Nem a swag os, szőrtelen, csigatestű justin bieber stílusú pasi vagyok, hanem sokkal inkább a férfias végletet erősítem. (borosta, fekete haj, barna szem, masszív, sportos testalkat).
Néhány ismerkedésem kudarcba fulladt, pont az ilyen kis nyálgépek miatt lettem úgymond b vágányra téve.
Nem akarok általnosítani, csak kérdezem hogy mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?
Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul. De úgy látszik ez mostmár senkit sem érdekel, noha 5-6 éve még ez volt a "menő".
Szóval, a saját korosztályodban nem vagy kelendő, és maradnak a tizenéves leányzók? Elég szánalmas vagy.
Pár szép szó, és ledumálhatod róluk a bugyit.
Nevetséges vagy :D
"mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?
Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul."
Csak add önmagadat. Aki belédszeret, az úgyis önmagadért fog szeretni, ne aggódjál. :)
És a pénz tudod, hogy nem minden, akit szeretünk, azt a belsője miatt szeretjük normális esetben, és nem pedig azért, hogy milye van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!