Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 23 vagyok. Mit kellene csinálj...

23 vagyok. Mit kellene csináljak, hogy felkeltsem a fiatalabb lányok (16 tól) érdeklődését?

Figyelt kérdés

nem kérek abból, hogy perverz vagyok meg stb.

Mit kellene másképpen csináljak, hogy a fiatalabb lányok is szimpátiát mutassanak irántam? Nem a swag os, szőrtelen, csigatestű justin bieber stílusú pasi vagyok, hanem sokkal inkább a férfias végletet erősítem. (borosta, fekete haj, barna szem, masszív, sportos testalkat).

Néhány ismerkedésem kudarcba fulladt, pont az ilyen kis nyálgépek miatt lettem úgymond b vágányra téve.

Nem akarok általnosítani, csak kérdezem hogy mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?

Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul. De úgy látszik ez mostmár senkit sem érdekel, noha 5-6 éve még ez volt a "menő".

2014. jan. 18. 20:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok,szerintem így a leírtak alapján nincs veled semmi baj, nekem a te "típusod" tetszik, bár a fülbevaló, de lényeg a lényeg, hogy én sem vagyok pláza cica. Nem azt mondom,hogy ronda vagyok, sőt... XD de szóval valószínűleg te a kis táskával rohangáló, nyakig feltolt mellű lányokat kergeted. Ő nekik tényleg nem ez a megnyerő :)
2014. jan. 18. 21:12
 22/38 A kérdező kommentje:

szó nincs erről!

nem őket kergetem. egy totál átlagos 16-17 éves lány is tetszene. egyáltalán nem a plázamacákat keresem.

átlagos?! nah hát én minden vagyok csak nem átlagos ;)

2014. jan. 18. 21:20
 23/38 anonim ***** válasza:

A probléma forrása:

egoizmus túltengés.

2014. jan. 18. 23:34
 24/38 anonim ***** válasza:
Kicsit visszább kéne venni az arcból.
2014. jan. 19. 00:27
 25/38 A kérdező kommentje:
egoizmus? csupán azért mert nem tartom magam egy átlagos nyámnyila talpnyaló swegnek? köszi...
2014. jan. 19. 09:21
 26/38 anonim ***** válasza:
Szóval már nem csak nagy arcod van, hanem buta is vagy, és értelmezni se tudod azt, amit leírsz. Azt hiszem megvan, miért nem kellesz a korodbeli csajoknak.
2014. jan. 19. 09:36
 27/38 anonim válasza:

Hát tudod mit..ezáltal amiket írtál egyértelmuvé tetted a választ .;)

Hogy is gondolod , hogy egy 16 évessel kezdjél ki.Szerinted egy normális 16 éves lány , aki tud gondolkozni , érezni és van egy minimálisan kicsi esze kíván egy 23 évest ?

1.:Egyáltalán nem egy társaságba valók vagytok.

2.:Egy normális fiatal sem kíván magának egy 19-20 nál tobb életévében járó embert.

3.:A mai fiatalok nem arra mennek , hogy jujj:van pénze ,kocsija , munkája...észrevehetted volna , hogy ma már ez csak a plázacsitriknek meno...

4.:Tudd , hogy ha te 23 évesen osszejossz egy 18 év allattival és ha eljuttok addig a pontig , hogy lefekudtok , nemes egyszeruseggel teged lecsuknak . és ha velem szembeáll egy ilyen , mint te, hogy ki akar kezdeni velem és valami 23-24-25 megmondom neki , hogy pedofil vagy és ne molesztálj! Ugyhogy ha normális lányokat akarsz és nem plázacsitriket , akkor mást te se varj..és válogass inkább a magad korabelikhez.

5.:A leirásod alapján hatalmas az egod , ugyhogy elgondolkozhatsz azon , hogy valyon azért nem kellesz egy lánynak se , mert egyszeruen a hatalmas egomennyisegedtol nem férnek meg melleted..

6.: Ha tudni akarod , egy átlagos 16 éves lány , utálja ha nem korához illo mászik rá , nyomul és nem hagyja.

Ugyhogy sok sikert a nagy semmihez , ha igy haladsz és itt beszéled meg az ilyen problémáidat azelott hogy használnád az agyad és gondolkoznál egy kicsit , hogy valyon mi miért van -semmire nem fogsz jutni.Hajrá!

2014. jan. 19. 12:39
 28/38 A kérdező kommentje:

köszi a részletezést. válaszolok:

1. nézz utána a törvényeknek. sehol sincs kimondva hogy lecsuknnak. 14 év felett a ha a lány beleegyezik teljesen törvényes a szex. a bűncselekmény akkor van ha erőszakkal történik.

2.soha nem tudnék bántani, illetve megütni egyetlen nőt sem.

3. igenis nem hiszem magam átlagosnak, sok mindnehez értek, nincs téma amihez nem tudok hozzászólni, nagyon jól olvasok a testbeszédből. Sokszor már az előtt tudom mitgondol rólam a lány, mielőtt egyáltalán megszólalna.

4. elég sz/r világot élünk hoyg az a kelendő akinek van egy baba arca, és apuci pénzéből felöltözik divatosan,meg nyomatja az iphone-t.

nem hiszem magam öregnek, de nem ezt vártam a társadalomtól.

5. eloszlatok mindennemű kételyt. szó sincs arról, hogy nem "kellenék" a korombelieknek. de érdekes, hogy ha egy 22 éves nő teszi fel a kérdést, hogy kavarok egy harmincassal, ott már minden elfogadott, ott már mindjárrt egy a társaság, ott már minden ok, érett a pasi, mindene megvan, biztos háttér, és csak buzdítjátok, hogy vágjon bele.

Míg az én korosztályomban ezmár mindjárt elítélendő, pedofil, gyerekes, meg ostobaság.

6. Fogalmam sincs, hogy miért változott ekkorát a lányokkal a világ. kivasalom a hajam, felhúzom a csőnacit, plusz a bőrbakancsom, sztk szemuveget nyomok az arcomra, és megborotválkozok, eladom a kocsim, felmondoka munkahelyemen, és vezsek egy cruiser biciklit, akkor majd mindjárt én leszek a menő?! mert: nincs semmim, swag vagyok, és jajj de édes meg aranyos....

2014. jan. 19. 13:48
 29/38 anonim ***** válasza:
Túl öreg, vagy túl fiatal vagy. A legtöbb 16 éves csaj max 20 éves fiúban gondolkodik, amelyik meg nem, az a jóval "öregebbeket" kedveli. Utoljára egyébként 38 évesen volt ilyenben részem, de még egyszer nem kellene a hátam közepére sem.
2014. jan. 19. 14:21
 30/38 anonim válasza:

A részletes vagyok.

Hát tudod mit..te tényleg ostoba vagy.Nem azért de ennyire faarc nem lehetsz.. . Konyorgom , egy 16 évesnél nem ez a meno, amilyen te vagy. Nekik olyan meno amilyenek ok..átlagosak és normálisak.Ha a magad korabelieknél keresgélnél biztosan hamar kapnál párt magadnak. Jaa , és amúgy azt mondod , hogy csak akkor buntetnek ha eroszakkal tortéenik..a lány azt mondd amit akar , mondhatja azt is hogy eroszakkal tortent , egyikotoknek sincs fix pontja ..ugyhogy..

Még annyit , hogy nem tudom , hogy neked milyen felfogásod van , de annyira félreértelmeztél mindent, hogy már már rohejes

+Megértem , hogy neked a létfeltételeid kozott szerepel az ilyen foglalkoztatások , de akkor legalább tégy annyit , hogy nem nyilvánosan uzod. Megértését koszonjuk!

2014. jan. 19. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!