Milyen frappáns dolgot mondjak egy pasinak hogy felkeltsem az érdeklődését?
Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy mindig csak így futólag beszélünk pár szót hogy "szia, hogy vagy? köszi, jól" stb. De én szeretnék kicsit többet beszélgetni vele azért kitaláltam ha legközelebb megkérdezi hogy vagyok akkor azt válaszolom, hogy "mi lenne ha most azt mondanám, hogy nem vagyok jól?" vagy "miért kérdezed meg mindig, hogy hogy vagyok?" Szerintetek ez így bunkón hangzik, vagy nagyon gáz? Segítsetek légyszi, mindig zavarban vagyok ha beszélek vele úgyhogy előre ki kell találnom mit mondjak. Néha úgy veszem észre, mintha ő is kicsit zavarban lenne.2013. okt. 19. 11:55
1/9 anonim válasza:
szia, sietek haza bugyit felvenni. -.-
2/9 anonim válasza:
Ja. Bunkón hangzik. Szerintem inkább mosolyogj szépen, érintsd meg, stb.
3/9 anonim válasza:
Ez tuti jó lesz.
"Szia! tudod találkozhatnánk ritkábban mert így mindig bugyit kell cserélnem miután találkoztunk."
5/9 A kérdező kommentje:
hülyeségeket minek írtok?
Az oké hogy mosolygok de közben azért kéne mondani is valamit.
2013. okt. 19. 12:09
6/9 anonim válasza:
Szerintem inkább miután lement a szokásos "szia, hogy vagy? Köszi, jól, és te? stb", kérdezd meg, hogy "figyelj, valamikor lenne kedved kicsit többet beszélgetni?". Ha erre nemmel felel, vagy kifogást keres, akkor hagyd, ha pedig megbeszéltek egy találkozót, akkor már van esély. :)
7/9 anonim válasza:
minek kéne mondani mosolygás közben akármit is? szopásnál sem beszélsz és mégis mosolyogsz
9/9 anonim válasza:
Szia épp rohanok de ha van kedved később beszélhetünk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!