23 vagyok. Mit kellene csináljak, hogy felkeltsem a fiatalabb lányok (16 tól) érdeklődését?
nem kérek abból, hogy perverz vagyok meg stb.
Mit kellene másképpen csináljak, hogy a fiatalabb lányok is szimpátiát mutassanak irántam? Nem a swag os, szőrtelen, csigatestű justin bieber stílusú pasi vagyok, hanem sokkal inkább a férfias végletet erősítem. (borosta, fekete haj, barna szem, masszív, sportos testalkat).
Néhány ismerkedésem kudarcba fulladt, pont az ilyen kis nyálgépek miatt lettem úgymond b vágányra téve.
Nem akarok általnosítani, csak kérdezem hogy mivel lehet megkedveltetni magam az ilyen fiatalabbakkal?
Van autóm, van munkám. Anyagilag sme állok rosszul. De úgy látszik ez mostmár senkit sem érdekel, noha 5-6 éve még ez volt a "menő".
nyilván valamit sz*rul csinálok, de áruld el hogy mit!
Ha menne a dolog nemt ennék fel kérdést..nem gyanús?! :D
amugy az öltözködésem vagány, adok a divatra, farmer, márkás cipő, vagányabb V nyakú pólók, kiegészítók, karóra, fülbevaló.
akkor tulajdonképp msot az van, hogy a csóró vagy, nincs se jogsid se kocsid, busszal, meg biciklivel jársz, de vagány meg belül "értékes" kisgyerek vagy, akkor lesz csajod?!
faxa...úgylátom korszakot tévesztettem..XD
Ha 23 éves vagy és férfias kinézeted akkor egy 16 évesnél kb. esélytelen vagy. Ilyen korral ilyen lányoknál szinte csak a kisfiús arccal van esélyed, mert úgy nem néztek ki egymás mellett hülyén, mert ugye akkor fiatalabbnak látszanál.
Most gondolj bele a legtöbben jó esetben a bátyának néznének, ha a korodnál még valamennyivel idősebbnek nézel ki,a csaj meg fiatalabbnak akkor még az is benne van, hogy egy fiatalos apának néznek.
Pluszban a szülők is nehezen fogadnak el egy 16 éves szinte még gyerek mellé egy férfinek kinéző embert, míg egy a koránál fiatalabbnak kinéző kisfiús arcúval ők is jobban megbékélnek.
Egyszerűen egy férfias kinézetű 23 éves srác nem illik egy 16 éves lányhoz illetve ők se éreznék jól magukat melletted. Pl.: Gondolj bele, ha az ő baráti társaságában kéne lenni mi lenne. Ráadásként neked a viselkedésed is felnőttes. Ugye van kocsid meg minden,így a lelkivilágukat se érted úgy meg, mint egy gyerekesebben gondolkodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!