Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy érjem el, hogy rám...

Hogy érjem el, hogy rám gondoljon mikor nincs velem akkor is?

Figyelt kérdés

Barátok vagyunk, de én folyton rá gondolok, ő viszont nem hiszem, hogy sokat gondolna rám, csak hetente keres. Úgy gondolom, ez lehet az alapja egy kapcsolatnak, hogy rám gondol, hiányzok neki, stb. Szoval vhogy el szeretném érni, hogy többet gondoljon rám. Valami ötlet? Esetleg vmi izgalmas program, amit most csinál először? Vagy hagyjam "véletlenül" nála valamimet (pl sálamat) ? Vagy valami jobb ötlet? :)

20/L

2014. jan. 15. 19:09
 1/5 anonim válasza:
:) Elhiszem hogy szerelmes vagy de ez vagy jön magától vagy sem, nem tudod rá erőltetni hogy te járj a fejébe, de ha szerencséd lesz akkor így lesz!
2014. jan. 15. 19:20
 2/5 anonim ***** válasza:
39%
mond azt hogy egy punciszőrt rejtettél el a cipőtalpa alatt és keresse meg,szerintem rád fog gondolni
2014. jan. 15. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de nem az a kapcsolat alapja, hogy te próbálsz elérni valamit, ami nincs. Ha ő nem gondol rád ennyit, és nem keres gyakran, akkor fogd fel, hogy amit érzel iránta, nem kölcsönös. Ha próbálsz beleerőszakolni valamit szegény srácba, szerinted normális kapcsolat lesz belőle?
2014. jan. 15. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
err enincs praktika ha nem érzi automatikus nem tudsz mit tenni. az ilyet az emebr saját maga sem tudja befolyásolni nemhogy te más érzéseit....
2014. jan. 15. 19:28
 5/5 anonim válasza:
Amikor engem valaki feldühít vagy olyat csinál amit előtte sose gondoltam volna róla akkor előfordul, hogy az egész napot azzal töltöm, hogy rá gondolok és hogy rájöjjek miért csinálta. Szerintem egy próbát megér, de aztán ne úgy dühítsd fel, hogy az estét kurv*kkal akarja tölteni.
2014. jan. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!