Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érjem el, hogy belém...

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki már pár éve tetszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert hát van barátnője. Amúgy személyesen nem ismerem, csak látásból,mivel ugyanabba a suliba járunk, csak ő 1 évvel idősebb (idén ballag). Az viszont látszik rajta, hogy a barátnőjét már nem szereti vagy nem tudom, mert alig beszélnek/találkoznak... de még nem szakítottak és ezért egyáltalán nem akarok nyomulós lenni vagy hogy miattam szakítsanak, csak nem tudom hogy hogyan hívjam fel magamra még jobban a figyelmet(eddig is nagyon figyel, ha találkozunk). mit csináljak? vagy mit ne? :/
2014. jan. 13. 23:12
 1/4 anna0905 ***** válasza:
Semmiképp se nyomulj!
2014. jan. 13. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én sem akartam nyomulni, de akkor mit csináljak?
2014. jan. 14. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Néha beszélgess vele, és légy türelmes ;)
2014. jan. 14. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor az lesz.. :/ de mivel idén ballag, nem tudom, hogy utána hova megy/mit fog csinálni és hát.. lehet hogy akkor nem is fogunk találkozni.. :(
2014. jan. 14. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!