Most ez az én hibám, hogy ongyilkos akart lenni?
Figyelt kérdés
Facbookon elkezdett zaklatni egy roma ,hogy mennyire szeret stb.. Kozben alíg ismer folyton olyanokat írt ,hogy szeretek te szeretsz? én meg nem válaszoltam neki ma meg ír a tesoja az álkítolag a facebookján ,hogy normális-e vagyok miattam a tesoja meg akarta olni magát és most a korházban fekszik írt búcsú levelet is stb.. Az is lehet ,hogy kamu! De ha igaz szerintetek az én hibám? Nem is ismer engem és megmondtam neki ,hogy hadjon békén nekem van más valakim..2014. jan. 11. 15:13
11/19 anonim válasza:
ha bevesz egy csomo gyogyszert nem esik komába hanem kap egy gyomormosást és egy kis benfekvést
12/19 anonim válasza:
Roma öngyilkos? Ilyet se hallottam még.
13/19 anonim válasza:
Nem a te hibád? Mi a monogrammod? Az egyik ismerősöm ugyan ilyen szituációban van, bár az ő zaklatója öngyilkosságig még nem jutott. Legalábbis mikor utoljára beszéltünk akkor még nem.
14/19 anonim válasza:
Ekkora kamugépet!
Figyi, csak nyomják a hülye szöveget, hogy szívassanak.
Töröld ezeket az idiótákat!
15/19 A kérdező kommentje:
A.Sz a monogramom tobb embert is zaklat ez az ember itt a facenokja vigyázatok vele [link]
2014. jan. 11. 20:03
17/19 anonim válasza:
Én nem vagyok rasszista, de ezért az emberért hogyha már ennyire hülyén viselkedik ennyi idős létére, akkor nem lenne érte kár hogyha elvinné az altató...
18/19 A kérdező kommentje:
tiltottam most emg az ismeroseimet zaklatjat :( +kamu facebookokat csinál és azon írkál hiába tiltom
2014. jan. 15. 23:37
19/19 anonim válasza:
Tiltsad az összeset, majd megunja. Vagy jelentsed fel zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!