Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is féltékeny e miatt? És hogy értessem meg vele, hogy nem az én hibám?
Figyelt kérdés
Barátom nagyon kiakadt, mert egy fiú azt a hozzászólást írta egy képemre, hogy csinos vagyok, és egy puszi.
Én meg nem reagáltam le, semmi.
Mégis ideges lett, hogy az ő barátnőjének ne írogasson más fiú. Meg, hogy nekem hogy esne fordított esetben, miért nem töröltem ki.
Hiába mondtam neki, hogy nem tehetek róla, hogy írt, nem én írtam neki, még csak nem is válaszoltam. Nem értette, és aztán azzal jött, hogy biztos azért teszek fel képet, hogy mások írogassanak -.-
Mit mondjak már neki, hogy megértse, és lenyugodjon?
2013. aug. 3. 19:14
1/3 anonim válasza:
Töröld ki azt a hozzászólást a családi béke kedvéért - annak a srácnak meg írd meg magánban az okát.
2/3 anonim válasza:
idióta,és hisztis pitsa a barátod.
3/3 anonim válasza:
Neked van igazad. Hagyd, majd lenyugszik. Ha meg betegesen féltékeny, akkor lapát, mert abból kemény gondok lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!