Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon féltékeny vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk együtt barátommal, december 1-jén jöttünk össze, de 29-én más lánynak írogatott fb-n olyan dolgokat, pl. hova kéri, leszopná-e stb.

Azóta nagyon féltékeny vagyok, nem mindig bízom benne, de őrülten szeretem.

De ha mostanság felhozom neki ezt a témát, mindig elkezd magyarázkodni, hogy nem akart a csajtól semmit, csak hülyítette..

Mostanság is látom hogy törölgeti az üzijeit, amikben csajokkal beszélt, és azzal magyarázza, hogy nem akarja hogy féltékeny legyek..

2013. aug. 2. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
ez elég szar duma,h. csak hülyíti...minek hülyítené ha nem akar tőle semmit és amellett barátnője is van? ugyan már...hazudozik és még az sem kizárt,h. megcsalt párszor téged...
2013. aug. 2. 14:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd el!
2013. aug. 2. 14:07
 3/10 anonim ***** válasza:

ad okot rá

ha nem bízol benne teljesen semmit nem tudsz csinálni ellene

neked bíznod kéne benne, neki meg nem kéne okot adnia hogy ne tedd

4/10 anonim ***** válasza:
Kár volt vele maradni!
 5/10 anonim ***** válasza:

Az lehet, hogy Te szereted, de, hogy ő nem, az biztos.

Legyen már benned tartás és dobd ki a francba... ezek után még ki is b*sznék vele, hogy tudja, velem nem lehet szórakozni.:D

2013. aug. 2. 14:10
 6/10 A kérdező kommentje:

a nyáron eddig éjjel nappal együtt voltunk..

nem volt rá lehetősége hogy megcsaljon, de suliidőben (mivel nem egy suliba járunk) a kollégiumban mit csinált, azt nem tudom. csak hétvégenként találkoztunk..

és amikor összejöttünk, akkor velem csalta meg a kollégista barátnőjét..

2013. aug. 2. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te is szeretőként kerültél az életébe, értem. Gratulálok, ugyanazt kapod, amit annak a másik lánynak okoztatok azzal, hogy kavartatok.

Miért akadsz fenn ezen, ha neked belefért az értékrendedbe, hogy más pasijával bújj ágyba?

2013. aug. 2. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát, a helyedben nem lennének nagy reményeim... ha nem csalt meg, akkor se azért, mert nem akarná, max nem jött össze neki.

Ha nem akarsz csalódni, akkor lépj le minél előbb.

2013. aug. 2. 16:38
 9/10 anonim ***** válasza:

csináld azt amiiiit én. csinálj egy kamu profilt kamu képekkel..(inkább skype-ot) vagy írj neki askon és "csevegjetek" ímélbe. nyomulj rá meg minden és akkor kiderül az igazság. vedd rá h képet küldjön magáról meztelenül stb.. ha belemegy a játékba SZAKÍTS VELE!!!

ui.: Lehetőleg egy dögös csaj képeit válaszd!!

nekem bevált..és elbukott

2013. aug. 2. 17:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy volt barátnője..
2013. aug. 4. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!