Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha féltékeny vagyok rá de nincs más akivel jóba legyek?
Figyelt kérdés
A barátomnak bejön a szomszéd csaj nem élek együtt a barátommal ,és mostanában jóba lettem vele járunk együtt ide-oda és tegnap együtt csináltunk sütit is de zavar,hogy a barátomnak bejön és ezért nem szerveznék közös programot vele mert nem akarom,hogy őt nézze helyettem most mit csináljak? örülök,hogy van akivel jól elvagyok mert most a legjobb barátnőmmel megszakadt a kapcsolatom és nincs senki barátnőm.Ja és a csaj szerintem jobban néz ki tőlem vagyis eléggé hasonlóan nézünk ki testre csak neki nagyobb a melle.2013. júl. 31. 09:22
1/4 Pendulum92 válasza:
Szerintem már az gáz, ha a pasid bejelentette, hogy neki bejön a szomszédja.
2/4 anonim válasza:
Szerintem beszélgess el a pasiddal.... hogy mit jelent az hogy bejön neki... hogy csak megjegyezte hogy jól néz ki vagy komolyabb megjegyzései is voltak a lánnyal kapcsolatosan?
Van egy új bnőm, a pasim is mondta hogy szép csaj de ennyi... ezen nem akadok ki de ha furán viselkedne az nem tetszene.
3/4 A kérdező kommentje:
mikor még nem jártunk csak egy baráti társaságba voltunk akkor elkezdett rám hajtani de aztán megismerte a csajt és őt akarta megdugni mivel ő idősebb volt és jobban néz ki de végül velem jött össze szóval,ha én nem lennék megdugná.
2013. júl. 31. 10:56
4/4 anonim válasza:
2. vagyok... ha nem lenne a pasim volna 5 másik akiket szívesen felszednék. De van így nem teszem. Attól még jó pasinak tartom őket sőt van akivel haveri a viszonyunk de van barátom és ehhez tartom magam.
Ha a pasid nem viselkedik félreérthetően nem nyomul nem flörtöl a csajjal akkor nem kell aggódnod. Na és a csaj viselkedése se jelentéktelen...ad e jeleket stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!