Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy egy alapvető, udvarias beszélgetésre ne legyek féltékeny? Ráadásul az én egyik barátnőmről van szó, tehát még csak nem is egy idegen lány.
2 éve vagyunk együtt, de nekem még mindig gondjaim vannak a bizalommal, főleg az előző rossz kapcsolatom miatt. Tegnap voltunk egy rendezvényen és hivtam a szomszéd lányt, akit nemrég ismertem meg, és mivel ő másik városban tanul, inkább ott vannak barátnői, nem itt.. na jó, mivel együtt járunk tornára is, mondom neki jöjjön el velünk, a pasim, egy haverja, ő meg én. Egy ideig minden ok volt, de a film után elmentünk egy sörözőbe ahol vannak a fesztiválos bulik, és onnan amikor mentünk vissza a buszra, kb 15perc, folyamatosan beszélgettek a lánnyal, nekem meg ez rémesen zavaró lett.. nem azt mondom h én vagy a haver nem szóltunk közbe, de akkor is.. aztán a haverja kérte a kabátját, amit a táskába raktam, én meg odaadtam a pasimnak az üveget amit el akartam dobni h dobja el, én kivettem a kabátot, ő eldobta az üveget, de nem jött vissza mellém, hanem azon az oldalon maradt, ahol volt a lány.. hááát, mit ne mondjak, nagyon kiakadtam, de nem szóltam semmit. Női megérzésként előjött bennem h tuti meg fogja kérdezni h hazakisérjenek-e minket, és tádáááám, meg is kérdezte.... én meg már nagyon dühös voltam és mondtam neki h nehogy már most kezdjen el kisérgetni amikor amúgy se szokott(ez nem teljesen igaz, mert mindig hazavisz, volt olyan is, amikor ő volt kocsival, én meg egy barátnőm nem, és a barátnőmet is hazavittük, pedig nem is esett útba) Ő persze nem értette a dolgot, én nem szóltam többet hozzá. A csajjal beültünk egy taxiba és hazajöttünk... Rettenetesen bánt a dolog, nem tudom elmagyarázni, hogy miért. Pedig a csaj elöl deszka, hátul léc, nem is az ilyenek jönnek be neki. De most ezt hogy a fenébe mondjam el a pasimnak, hogy ne úgy jöjjön ki, hogy hisztizek, vagy hogy veszekedni akarok?
23L, 27F
Előző vagyok.
Esetleg azt is hozzáteheted, hogy miért vagy ilyen, az előző rossz kapcsolatok és megkérheted, hogy segítsen ebben. Ha szeret és bízhatsz benne, akkor segíteni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!