Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne legyek féltékeny?

Figyelt kérdés
Betegesen féltékeny vagyok a párkapcsolatomban. Gondolom sokan találkoztak már ezzel...Úgy érzem, hogy nem csak a kapcsolatomat, de saját magamat is felőrlöm vele. Feltehetően egyébként nincs rá különösebb okom, persze tökéletesen meg tudom magamnak indokolni, hogy most tényleg van...Mit kezdjek ezzel? Van aki ilyen volt és valahogy túl tudott jutni rajta?

2013. júl. 30. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Bizalom.

Tudom, néha könnyű hivatkozni rá.. de a féltékenységnek soha nem volt és nincs is értelme. Belénk van kódolva.. de az érzésnek nincs indoklása..

Bíznod kell a partneredben, mindig, minden helyzetben. Ő is bízik benned.. Mert a bizalom minden kapcsolat alapköve!

Írtad, hogy tudod, a féltékenység alaptalan. Akkor legbelül tudhatod, nincs is mitől félned.

Vond el ilyenkor a figyelmedet. Mosolyogj egyet, és hitesd el magaddal: Az az ember a tiéd, és nem csak te gondolod így, hanem ő is. És neked kell ismerned annyira a párodat hogy tudd, ezt ő minden szituációban észben tartja.

"Ha valaki nem féltékeny nem jelenti hogy nem szeret, és ha valaki az, nem jelenti hogy jobban szeret."

És tudnod kell, hogy ez is, mint ahogy oly sok minden, csupán a fejedben dől el. Erős akarat kell hozzá hogy legyűrd magadban ezt az érzést..

és végül Jack Sparrow szavaival élnék:

"Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához. Érted?"

2013. júl. 30. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!