Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny egy ismerősöm akit csak neten ismertem meg?
Figyelt kérdés
Néha kérdezi mit csinálok rávágom, hogy beszélgetek kérdi kivel mondom vele meg pár csajjal és egyből kezd kérdezősködni kik azok honnan ismerem ... a lányt nemrég óta ismerem de már sokmindent beszéltünk ... féltékeny volna ? ha igen miért és mire ? :O (nem vagyunk kapcsolatban)2013. júl. 26. 13:09
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy kedvel és szivesen összejönne veled azért ilyen, vagy csak simán érdeklődő.
3/6 anonim válasza:
hát furi.. de nem lehet h ő többet érez irántad?
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, képcsere már volt csak 500 kilóméterre lakik xd
2013. júl. 26. 13:58
6/6 anonim válasza:
Na, én is hasonló helyzetben vagyok. Csak itt én vagyok a lány.
Mi is csak 2 hónapja ismerjük egymást, de már totál megfojt a féltékenységével. Ha megtudja, hogy más srácokkal beszélek, azonnal kérdezi, hogy kik azok, honnan ismerem őket, mit akarnak tőlem.
A közösségi oldalon (ahonnan ismerjük egymást), minden nap megnézi a képeim és az üzifalam, mert e esetleg valaki hozzászólni vagy írni nekem.
Kapcsolatban vagyok (nem vele), és azt sem érti meg.
Ami még durvább: most már az ex csaja is utánam kutakodik.
Megőrülök. :D
Jah, és nem tinik vagyunk, én:19, srác:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!