Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok féltékeny, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok féltékeny, mikor már túl vagyok rajta?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal. Annyira tökéletes, annyira hozzám való és komolyan beleőrülnék ha elveszíteném, DE van egy másik srác. Ő a mostani párom előtt volt képben. Nagyon jól elvoltunk, sokat beszélgettünk és úgy nézett ki több is lesz köztünk. Aztán összejött egy másik lánnyal, szóval maradtunk barát státuszban. Bár én még utána is nagyon sokáig oda voltam érte, de nem tudta, komolyan baráti szinten voltunk. Aztán megismertem a jelenlegi pasim, akivel sikerült elfelejtenem ezt a srácot és nem-nem tervezetten jött, tényleg csak úgy belepottyant a képbe és azt vettem észre hogy szeretem. Most az előző pasi úgy néz ki összejön egy másik lánnyal(mert közben ő, az előző barátnőjével szétment max 1 hónapig voltak akkor együtt, de úgy voltam vele, hogy ha akkor nem kellettem neki és mást választott azután se kelljek) és egyszerűen azt érzem féltékeny vagyok. Most is jó baráti viszonyba vagyok a pasival, bár már nem találkozgatunk csak facen beszélgetünk és nem tudom hogy most ez rossz-e. Tudom hogy szeretem a mostani páromat, de akkor miért vagyok féltékeny? Nem akarom megbántani, a jelenlegi pasimat és nem tudom normális-e amit érzek...
2013. júl. 22. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert hiányzik a F a sz. Sorry, de őszintén így gondolom.
2013. júl. 22. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
A ''DE'' résztől rossz. Koncentrálj a barátodra, vagy légy vele egyenes, és ha úgy érzed nem szereted, hagyd.
2013. júl. 22. 23:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Döntsd már el, hogy melyik kell!
2013. júl. 22. 23:48
 4/9 A kérdező kommentje:
Szeretem a jelenlegi páromat. Tudom, hogy Ő is szeret engem. Azt hittem túl vagyok az előzőn, mert mikor láttam akkor sem éreztem semmit, de a gondolat hogy más lánnyal van, felbosszant.
2013. júl. 22. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Blablabla. Azért, mert szereted a srácot, a barátodba meg nem vagy szerelmes. Ennyi. Még magadnak is hazudsz, hogy túltetted magad rajta. :D De hát sok ember csinálja ezt...
2013. júl. 22. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:

"és nem tudom normális-e amit érzek."

Szerintem: Az új lányra vagy féltékeny, irigy. Lehet, hogy szebbnek vagy valamiben jobbnak tartod magadnál.

Ha jót akarsz magadnak (és szerelmednek) akkor gyorsan leszakadsz róluk! ne írj a fb-ra sem! alááshatja a tökéletes, hozzád való szerelmedet..

Legjobb lenne, ha el tudnál menni nyaralni, elutazni pár napra (akár egyedül) és ott letisztulnának az érzéseid.

2013. júl. 22. 23:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Természetes, hogy szebb nálam. Gyönyörű lány! Sokan mondják is fiúk, hogy milyen természetes szépség. Hibátlan bőr, csodaszép alak és haj, semmi smink és visszafogott mégis divatos stílus. Most lépett ki a több mint másfél éves kapcsolatából. Már mikor beszélgettem a sráccal és szóba jött a csaj, akkor is elismerte, hogy szerinte szép, de soha nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet mert a csaj foglalt volt.
2013. júl. 23. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked csak jól esett a tudat, hogy végre nem te vagy kettőtök közül az a fél, akinek nincs senkije...és titkon remélted, hogy talán már bánja, hogy nem téged választott...és most az bosszant, hogy nem, neki tényleg nem te kellesz, hiszen már van egy új, gyönyörű barátnője.

Ez csak egy tipp. :)

2013. júl. 24. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:

-most már biztos vagyok a 6-os megérzésemben. Kérdező! ez rivalizálás, nem igazán féltékenység a neve - és valahol bánt, hogy a riválist "szebbnek, jobbnak" tartod magadnál.

"és komolyan beleőrülnék ha elveszíteném"

Ezt engedd el,ezt a rivalizálási tudatot, mert baj lesz, sötét folt lesz abban a ragyogó, fénnyel telített kapcsolatban, ami fontos neked, és ami a szerelemről szól. És az fontosabb, hogy az "annyira tökéletes, annyira hozzám való " fiú TÉGED szeret!! Téged lát a legszebbnek legjobbnak a világon!! Nagyon jó lenne, ha el tudná utazni egy kis időre legalább - környezetváltozás - és letisztulnának az érzéseid.

2013. júl. 24. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!