Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm sokat kirándulgat idén nyáron a családjával, és emiatt féltékeny vagyok rá, mit tegyek?
19F vagyok, a barátnőm 18 L. Lényeg a lényeg hogy kb. 2 hete járunk, de alig tudunk találkozni mert mindig van valami újabb kirándulgatás nekik, csak mert már egy picit "jól megy"..
Én meg mivel szegény családból származok, annak is örülök ha a szomszéd faluba át tudok menni. Ennek fejében a nagyszüleimmel élek akik meg pláne nem mennek sehova.
Napközben általában dolgozom, este meg játszok a gépen mert mást nem tudok csinálni. Barátnőm meg valahol jól elvan a hegyek között. Egyszer azt mondta hogy magával vinne, de hiszen nem ismernek a szülei, ráadásul túl korai még. Azt sem akarom h szánalomból vigyen el.
Azt hittem arról fog szólni a nyár hogy majdnem mindig együtt leszünk.
Ezideáig már a 4. helyen voltak nyaralni...na most szóljatok hozzá!
Most is annyira hiányzik, de jövőhéten ismét megy el világot látni.
Attól félek ha most nem találkozunk, akkor évközben
meg a suli miatt neki már csak azért sen fogunk...
Miért lenne korai, hogy magával vigyen, pláne, ha felajánlotta?
Ha komolyan gondoljátok, nem baj ha a szüleivel is megismerkedsz, az annál jobb, ha jóban vagytok.
El is mondhatod a barátnődnek, hogy hiányzik és többet szeretnél vele lenni, oldjátok már meg valahogy ne csak sírj itt.
Most csak azért nem jön le, mert legutóbb vasárnap láttam, ugyanis 1 hétig megint oda volt...
És akkor késett vagy fél órát otthonról, odahaza meg várták volna a barátnői valami megbeszélés miatt. Az anyja meg lecseszte hogy szét van kicsit csúszva a csaj, meg nem készül a vizsgájára sem.
nem vagyok hisztérikus, csak a szövegből pont úgy derül ki mintha az lennék.
Másrészről viszont az irigységben lehet igazad van kedves Második..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!