Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan úszhatnám meg a nyaralást a barátnőm családjával?
Már voltam párszor velük és kész rémálom. Nagy család megy együtt, a barátnőm kistestvérei üvöltöznek és nem szabad rájuk szólni, a kocsiba majd meghalok tőlük, nem mindig van külön szobánk se, aludni gyakorlatilag nem alszom, 6kor kell kelni, a barátnőm le se sz.r a családjával foglalkozik, de ha mégse velük akkor kiakadnak ránk és balhéznak. A családban sok a felnőtt és öreg, mindig benfenntes témákról sztorizgatnak, amihez hozzá se tudok szólni, ráadásul olyan hülye elképzeléseik vannak h csak felidegesít... ilyenkor nem lehet elvonulni a barátnőmmel ott akar ülni de minek mert ő se nagyon szól hozzá ehhez a sok baromsághoz amit összehordanak részegen. És még sok egyéb szívás van fel se lehet sorolni.
Idén nyáron ráadásul melózok, csak 2-3 szabad hetem lesz, az idei évet végig güriztem, szeretném azt a pár hetet pihenéssel tölteni. A barátaimat se láttam már fél éve, velük is jó lenne kicsit talizni és hát a barátnőmmel is tök jó lenne kettesben lenni nem a 100 tagú családjával.
Szerintetek mit mondjak, mert csak úgyis megsértődik/megsértődnek, vagy kamuzzak valamit, csak azt nem szoktam, demostmár bármit bevetek h ne kelljen 1 hétig szószerint túlélnem valahogy...
Szerintem kamuzz, hogy arra a hétre sehogy sem kaptál szabit, te nagyon sajnálod, eljátszod a nagy halált.
HA kettesben akarsz menni a barátnőddel valahová, foglalj le szállást előre, lepd meg.
Az ilyen családi marhaságokat én is gyűlölöm.
A barátnőddel beszéld meg, hogy miért nem akarsz menni, a többieknek meg mondjátok azt, hogy nem jó az időpont, akkor is dolgozol. (Ha tényleg csak 2-3 szabad heted lesz, akkor gondolom elhiszik, hogy a nyaralásuk pont nem abba a 2-3 hétbe esik.) Nem hiszem, hogy a nagycsaládos nyaralást hozzád igazítanák. :)
Amúgy értem, miről beszélsz, én is voltam már egy korábbi barátom családjával nyaralni. Igaz neki csak a szülei meg egy tesóija voltak még ott, de nem éreztem jól magam, a barátom engem is nagyon hanyagolt miattuk. Meg tök kívülállónak éreztem magam, pl. ha valami nevezetességnél jártunk, én voltam a fényképész, hogy őket négyüket, a családot fényképezzem le közösen, de azt egyszer sem kérdezték meg hogy esetleg én is rajt szeretnék-e lenni valamelyik képen...
köszi a válaszokat.
hát az a gond h a barátnőm máshogy látja mint én, szerinte ez egy jó dolog és akarja h menjek. nála ez a család egy nagyon nagy dolog. csak nem értem miért kellek én ehhez, olyan vagyok ott mint egy pótkerék.
sajna voltam olyan ostoba h megmondtam meddig tart a meló (ez egy projekt) és utána lesz a nyaralás, ami 1 hetes szal nem rövid. bár amikor megmondtam még gőzöm se volt h hülyeséget csinálok mert úgy volt h a barátnőm is melózik de erre a hétre szabaddá tette magát :S
mindenesetre majd megpróbálok valami melóról kamuzni, hogy csúszik a dolog és tovább tart a munka, csak félek h kamuszaga lesz, amúgyis folyton meggyanusítanak h csak kamuzok pedig nem szoktam.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol a párom családjánál kellett töltenem minden második hétvégén 1 napot. Mire észbe kaptam, már késő volt.
Tehát ne kamuzz, hanem mondd el, hogy te másként tervezted a szabidat, találkozni szeretnél a barátaiddal is!
Ok.
Ez a tipikus esete annak, amikor nem akarod megbántani őket mert amúgy tök kedvesek velem, csak nem tudják magukról mennyire kibírhatatlanok. De az se ok h már remeg a gyomrom ha arra gondolok h már azt a pár hét szabadidőt se várom igazán, emiatt :/ egyszer élek, azt meg már hadd ne szívással töltsem ha nem kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!