Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan úszhatnám meg a nyaralá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan úszhatnám meg a nyaralást a barátnőm családjával?

Figyelt kérdés

Már voltam párszor velük és kész rémálom. Nagy család megy együtt, a barátnőm kistestvérei üvöltöznek és nem szabad rájuk szólni, a kocsiba majd meghalok tőlük, nem mindig van külön szobánk se, aludni gyakorlatilag nem alszom, 6kor kell kelni, a barátnőm le se sz.r a családjával foglalkozik, de ha mégse velük akkor kiakadnak ránk és balhéznak. A családban sok a felnőtt és öreg, mindig benfenntes témákról sztorizgatnak, amihez hozzá se tudok szólni, ráadásul olyan hülye elképzeléseik vannak h csak felidegesít... ilyenkor nem lehet elvonulni a barátnőmmel ott akar ülni de minek mert ő se nagyon szól hozzá ehhez a sok baromsághoz amit összehordanak részegen. És még sok egyéb szívás van fel se lehet sorolni.

Idén nyáron ráadásul melózok, csak 2-3 szabad hetem lesz, az idei évet végig güriztem, szeretném azt a pár hetet pihenéssel tölteni. A barátaimat se láttam már fél éve, velük is jó lenne kicsit talizni és hát a barátnőmmel is tök jó lenne kettesben lenni nem a 100 tagú családjával.

Szerintetek mit mondjak, mert csak úgyis megsértődik/megsértődnek, vagy kamuzzak valamit, csak azt nem szoktam, demostmár bármit bevetek h ne kelljen 1 hétig szószerint túlélnem valahogy...

2012. máj. 29. 16:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mond, hogy pont arra a hétre tervezte a te családod is a nyaralást és te inkább velük mész vagy szükséged lenne egy kis plusz pénzre és bedolgozod azt a hetet is.
2012. máj. 29. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
vagy egy nappal az utazás előtt hirtelen beteg leszel
2012. máj. 29. 18:06
 13/14 Ájron ***** válasza:
Még jobb ha elmondod azt neki, de nem úgy hogy ki nem állhatod a családját, hanem hogy úgy érezze az hiszed benned van a hiba. Mond hogy nem szoktál ilyenekhez, vagy valami, de légy őszinte, mert a megoldatlan problémák visszatérnek. A tálalás is lényeges, de az igazat mond.
2012. máj. 29. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy találsz valami kifogást (munka, betegség, családban be kell segíteni valakinek) vagy pedig elmondod, hogy nem szeretnél. Persze nem kell úgy elmondani mindent ahogy itt leírtad, de olyanokat mondhatsz, hogy neked ez egy túl családias programnak tűnt az elmúlt években, a barátnőd is inkább velük van és ezért te kicsit kívülállónak érzed magad, meg a beszélgetésekbe se tudsz bekapcsolódni. Ezen kívül szeretnél pihenni, mivel egész évben csak ez a 2-3 heted van, és még barátokkal is szeretnél találkozni, nem fér bele minden. A barátnődnek kicsit jobban is részletezheted az okokat.
2012. máj. 29. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!