Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny a párom, és ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a párom, és ezzel kiakaszt. Hogy értessem meg vele, hogy nekem csak ő kell?

Figyelt kérdés

Van egy törzshelyünk, oda járunk minden nap. Nem mindig egyszerre érünk oda a párommal, van hogy én előbb vagyok ott és a tulajdonosokkal dumálgatok. Rengeteg ember megfordul arra, fiúk lányok egyaránt. És néha jönnek olyan srácok, akik elkezdenek nekem udvarolni, én meg közlöm velük, hogy van párom. Nos ezekről az esetekről a párom is szokott hallani, és féltékeny. Ha valaki megbámul az utcán, legszívesebben odamenne hozzá, hogy megverje. Kezd elegem lenni az ilyen jelenetekből, bízhatna bennem annyira, hogy nem cserélem le rögtön az első szembejövő pasira. Amikor megismerkedtem vele, még egy előző kapcsolatban voltam, és a volt páromtól hódított el. (A volt páromba nem voltam szerelmes, viszont mikor őt megismertem, azonnal beleszerettem)

Mit tegyek, hogy észrevegye hogy nem tesz jót a kapcsolatunknak ez a folytonos féltékenykedés? (Én fordított esetben büszke vagyok, hogy jó pasim van, és más lányoknak is kellene, de ő engem szeret, és nem fog elhagyni semmilyen pláza-cicáért.)

2009. máj. 16. 16:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, mást nem nagyon tudsz csinálni! Mondd el neki, hogy bánt téged hogy nem bízik meg benned. Viszont így tudod, hogy tényleg szeret és nem hagyná hogy mások legyeskedjenek körülötted. Add a tudtára hogy szereted és csak ő kell neked, jöhet bárki, és nem szeretnéd ha ez az egész féltékenykedés a kapcsolat rovására menjen (mert hallottunk már ilyet is sok esetben)!
2009. máj. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!