Most ez az én hibám, hogy ongyilkos akart lenni?
Figyelt kérdés
Facbookon elkezdett zaklatni egy roma ,hogy mennyire szeret stb.. Kozben alíg ismer folyton olyanokat írt ,hogy szeretek te szeretsz? én meg nem válaszoltam neki ma meg ír a tesoja az álkítolag a facebookján ,hogy normális-e vagyok miattam a tesoja meg akarta olni magát és most a korházban fekszik írt búcsú levelet is stb.. Az is lehet ,hogy kamu! De ha igaz szerintetek az én hibám? Nem is ismer engem és megmondtam neki ,hogy hadjon békén nekem van más valakim..2014. jan. 11. 15:13
1/19 anonim válasza:
Nem!!! Egyáltalán nem a te hibád. Töröld le mind a kettőt a francba, nem kötelességed mások szarjaival foglalkoznod. Ez már zaklatás meg érzelmi zsarolás kategória, töröld őket a bánatba.
3/19 anonim válasza:
Szerintem átbasztak valaki nagyon akar szopatni de ha igaz (aminek kicsi a valószínüsége) akor nem a te hibád
4/19 A kérdező kommentje:
Most meg ilyeneket ír:
Bevet nagyon sok altatót az intenziv osztályon van, miért csináltad ezt vele, nem vagy normális
meg:
Az intenzív osztályon fekszik gépekre van rá kötve nem tudják mikor ébred fel vagy fel ébred e egyáltalán, nem vagy normális
-Ez kamu szerintem és szerintetek?
2014. jan. 11. 15:17
5/19 anonim válasza:
Nem a te hibád, a belterjesség ennyi ésszel szokott járni.
7/19 anonim válasza:
Ez kamu. mÁrmint a gyerek kamuzik. Ilyen szr egy dumát! Szóval ne is foglalkozz velük. Tiltsd le mind a kettőt, azt csá.
8/19 anonim válasza:
Valószínű hogy kamu ha nem is ismer de akkor sem a te hibád le kell tiltani azt kész.
9/19 anonim válasza:
Az üzeneteket azért mentsd le, ha tovább folytatják, akkor zaklatásért jelentsd fel őket.
10/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele.. tiltsd le oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!