Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol érdemes ebben az elcseszet...

Hol érdemes ebben az elcseszett világban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bulizós alkat és szerintem ott nem is lehet minőségi beszélgetést folytatni senkivel. De komolyan, akik azzal jönnek, hogy tömegközlekedés, meg bevásárlóközpont, stb. az is hülyeség, mert én pl. nem azért járok vásárolni, meg mozizni, meg nem azért megyek ki az utcára stb., hogy ott ismerkedjek. Ezek nem azok az alkalmak. De bulikon kívül lehetetlennek találom. Neten pedig tele vannak lelki sérült, önérzetes libákkal, akik magukat sajnáltatják, közben meg kihasználják a másikat. Egyetemen nem lehet, mert fiús szakon vagyok. Hol lehet, ahol normálisak az emberek és nem erőltetett szitu az egész?

2014. jan. 9. 19:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Hagyjad ezeket az agyhalott stréber plázázós, fenék fényképezős embereket, akik neked írkálnak.

A média is biztatja a fiatalokat, hogy most az a menő, ha a tükörben fényképezzük a fenekünket.

Egy olyan elk*ult és elb*ult társadalomban élünk, hogy az nem igaz.

2014. ápr. 6. 19:45
 32/33 anonim ***** válasza:
Mellesleg a mai világban megszokás, hogy az emberek nem tudnak 5 hónapnál tovább egymás mellett maradni, mert kell egy, esetleg két szerető is a párkapcsolat mellé, amit titkolnak a másik fél elől.
2014. ápr. 6. 19:47
 33/33 Vikuci79 válasza:

Helo!

Nagyon régi a kérdés, úgy értem két éve hangzott el, de mivel hasonló cipőben járok rátaláltam itt a beszélgetésre.

Sztem ha valaki ugyanazt csinálja ami addig akkor ugyanaz lesz az eredmény is.

Persze h nem mész ide oda, amoda meg pláne nem, de csak tesztelés képpen is lehet érdemes kipróbálni. Vajon tényleg olyan silányság fog történni haelmegyek valahova ahogy elképzeltem?

Utána érdemes elgondolkozni is egy kicsit a valóban történteken.

És ha esetleg el tudod képzelni h valahova tényleg eljársz ugyebár rögtön a maximumon várod el magadtol a dolgokat. Hülyeség sztem. Egy új szokás beépítése életünkbe baromi nehéz. Állítolag 21 nap kell egyetlen szokás megszokásához. :)

Én is egész furcsa voltam önmagam számára amikor elmentem erre arra. Aztán inkább olyan helyekre jártam amik nem voltak számomra annyira idegenek de elmentem. És aztán apránként úgyis fellelünk új helyeket ahol szintén látogatást tehetünk.

Találkozol egy régi ismerossel, akiröl nem is tudtad már h a világon van mert annyira lefoglalnak a dolgaid. Mesél valamit a szokásos dolgokon kivül ami érdeklodéssel tölt el vagy emlékeztet téged egy rég nem gyakorolt tevékenységedre. Ezért vagyunk sokan h figyelmeztessük egymást, h te baromi jó vagy ebben és ebben.

Ha meg tanulsz nem különleges hogy nem tudsz ismerkedni.

Én elvált vagyok gyerekeim vannak, dolgozom tanítok is picit és még tanulásba is belekezdtem. ;)

Nekem is jó volt h leírhattam ezeket, remélem másnak is hasznos talán még a kérdezőnek is újra aktuális lehet!

Üdv!

2016. szept. 13. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!