Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol érdemes ebben az elcseszet...

Hol érdemes ebben az elcseszett világban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bulizós alkat és szerintem ott nem is lehet minőségi beszélgetést folytatni senkivel. De komolyan, akik azzal jönnek, hogy tömegközlekedés, meg bevásárlóközpont, stb. az is hülyeség, mert én pl. nem azért járok vásárolni, meg mozizni, meg nem azért megyek ki az utcára stb., hogy ott ismerkedjek. Ezek nem azok az alkalmak. De bulikon kívül lehetetlennek találom. Neten pedig tele vannak lelki sérült, önérzetes libákkal, akik magukat sajnáltatják, közben meg kihasználják a másikat. Egyetemen nem lehet, mert fiús szakon vagyok. Hol lehet, ahol normálisak az emberek és nem erőltetett szitu az egész?

2014. jan. 9. 19:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
ez hozzáállás ha valami szar, menj el és szarj bele... ezért tartunk itt mert olyanok az emberek mint te...
2014. jan. 9. 20:16
 12/33 anonim ***** válasza:

bemész a szekrénybe és "csajniába", nem akarok erőltetetten szellemes lenni, ezalatt azt értem, hogy nincs más hely rá, mint az élet, azaz buli, utca, bolt, pláza, könyvesbolt, könyvtár, cd-bolt (ki vesz még cd-t?!), buszmegálló, busz, szóval érted?

Aki ismerkedni akar általában nem ezzel a céllal mozdul ki, a lényeg, hogy legyél valahol, mert az események nem a 4 fal közt otthon történnek.

Pláne ha fősulis vagy, addig használd ki a közösségi eseményeket, ha nem lesz már ilyen bánni fogod, az ismerkedés 1000x nehezebb lesz, hiszen itt találkozhatsz a legtöbb kordbelivel egyszerre.

2014. jan. 9. 20:17
 13/33 A kérdező kommentje:
Ismétlem megint, nem vagyok bulizós alkat, az azt jelenti, hogy a közösségi eseményes tanácsok nekem nem tanácsok. Szerintem programozok magamnak egy jó csajt, aztán gépen nézegetem, és még a világnézete is hasonló lesz az enyémhez, hát nem király? :D:D:D
2014. jan. 9. 20:20
 14/33 A kérdező kommentje:
Ja és még a programozási ismereteim is kibővülnek 2-t egy csapásra, bakker ez miért nem jutott eddig eszembe! :D
2014. jan. 9. 20:22
 15/33 A kérdező kommentje:
Nem azért ,de a 4 fal is valahol, ott is történhetnek dolgok, száll a por stb stb. :D:D
2014. jan. 9. 20:28
 16/33 A kérdező kommentje:
Na jó léptem, inkább tanulok és nem próbálok csajozni, annak több értelme van :D
2014. jan. 9. 20:30
 17/33 Költőnő? ***** válasza:
pedig ha programozó vagy, a humorodnak is jónak kell lenni (hszeidből is ez jön le), ezt meg bőven lehetne bárhol kamatoztatni :)
2014. jan. 9. 20:31
 18/33 A kérdező kommentje:
Nem programozó, gépészmérnök hallgató, csak érdekel a programozás is. Hát és a humorom mellett ha tudnád, hogy nézek ki, sorozatos orgazmus garantált! (Ez most nem vicc, és nem, nem küldök képet!!!!)
2014. jan. 9. 20:34
 19/33 anonim ***** válasza:

Akkor te egy stréber vagy, aki csak a számítógépen él és siránkozik, hogy minden szar.A helyedben leküldenék egyet az infótanárnak vagy kinek, aztán kihúznék az utcára, ahol minden jó csajt leállítanék.Ne keresd mindenben azt a rohadt gépet!Meg kell tanulnod beleszarni a dolgokba, és egy kicsit mással is törődni, mint azzal a szarral!Ha most ott lennék a közeledben, akkor kirángatnálak az utcára!

Ne legyél beszari, ha csajt akarsz magadnak, akkor hozz érte áldozatokat!Meg fogja érni! A programozott csajt nem lehet megdugni, csak max megráz, + még bugos is!

2014. jan. 9. 20:35
 20/33 anonim ***** válasza:
Tehát bulizásra sajnálod az időt, beülős helyekre nem jársz. Szerinted ha becsajoznál, a nőre nem kéne idő? Vele nem kéne beülni ide-oda? Vagy majd programoz veled?
2014. jan. 9. 21:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!