Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes-e buliban ismerkednem?

Érdemes-e buliban ismerkednem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy utálok bulikba járkálni. A barátaim sokszor mondják, hogy mégis inkább járjak bulikba, mert ott sok lány megfordul, és hátha vannak köztük olyanok is, akik szintén nem szeretik a bulikat és csak ismerkedni járnak oda, majd miután összejöttek valakivel, már nem is nagyon járkálnának bulikba.

Én ezt nem nagyon hiszem, szerintem buliba az a lány jár, aki szereti, aki meg nem szereti, az nem jár. Tehát ha itt megismerkednék valakivel, ő valószínűleg később folyton nyaggatna, hogy bulizzunk már, bulizzunk már, mér' vagyok úgy bepunnyadva. Helyes-e az okfejtésem?

2014. jan. 6. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Helyes. Buliba az megy, aki szeret. Amúgy is baromi nehéz ismerkedni buliba, mert a ribikel úgy sem lesz semmi komoly, a rendesebb csajok meg már ráuntak a töketlen bal herékre, akik részegen fogdossák őket, tehát alapból saját ismerőseikkel mennek bulizni, és nem foglalkoznak másokkal. Ergo buliba komolyan ismerkedni nem lehet, csak a ribikkel ha 1-2 hetes kapcsolatot szeretnél.
2014. jan. 6. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt nem mondtam, hogy nem a klasszikus moriszonsz-stílusú üvöltő zenés forgatagra gondolok, hanem pl. egyetemi szervezésű vagy kolis bulikra.
2014. jan. 6. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az összes barátomat buliban ismertem meg eddig. Szóval igenis menj el, és próbálkozz!:) Én szeretek bulizni, koncertekre járni, de ha a barátom nem, teljesen elfogadható. Kevesebbet megyek én is, amúgy meg nem kell folyton együtt lennünk, megyek a barátnőimmel.
2014. jan. 6. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:

"...O-e-on-e-on-on-e-on

Noémi elesik a parketton,

Noémi keveri a boogie-t azzal, hogy elesik és fellökte az asztalt!

Mennyi az idő fél kettő?

Nálam fél egy ez hogy lehet?

Nem a K-A-R-Ó-R-A a hibás,

NY-Á-R-I, az időszámítás

Azt mondom ho-tel, mo-tel diákszállás

SOS szerelem utáni kínos elalvás..."

2014. jan. 6. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!