Hol érdemes ebben az elcseszett világban ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bulizós alkat és szerintem ott nem is lehet minőségi beszélgetést folytatni senkivel. De komolyan, akik azzal jönnek, hogy tömegközlekedés, meg bevásárlóközpont, stb. az is hülyeség, mert én pl. nem azért járok vásárolni, meg mozizni, meg nem azért megyek ki az utcára stb., hogy ott ismerkedjek. Ezek nem azok az alkalmak. De bulikon kívül lehetetlennek találom. Neten pedig tele vannak lelki sérült, önérzetes libákkal, akik magukat sajnáltatják, közben meg kihasználják a másikat. Egyetemen nem lehet, mert fiús szakon vagyok. Hol lehet, ahol normálisak az emberek és nem erőltetett szitu az egész?
Nem vagyok szgépőrült, csak poénkodok, bakker, nem kell drámain felfogni azért. Voltam én már jópár buliban, ismerkedtem jópár helyen, de a csajoknál ha érzik rajtad, hogy intelligensebb vagy, és nem a megbu.ult bulizó páwa, akkor megfutamodnak, mert máshoz kukák, ennyi. Kivétellel pedig nehéz találkozni. Hogyne lenne időm a lányra? HOHOHOHÓ! Ha tudnád micsoda időt és energiát feccöltem nemrég egy lányba, besz.rnál. Mi lett a vége? Az, hogy neki én nem voltam megfelelő, mondjuk ott vallási okok is voltak a háttérben, szóval ez egy speckó eset, de addig k..va jó voltam, amíg ki tudott használni. De mindegy, lesz.rom, már csak röhögök ezen a fos társadalmon! :D:D:D
2014. jan. 9. 21:40
22/33 Költőnő? válasza:
hát nem az én korosztályom van, de megsúgom: én pl mindig azokat a srácokat értékeltem (értékelem ma is), akik nem divatmajmok és el lehet beszélgetni velük dolgokról. (és itt nem dzsásztin bíbörre vagy ki a pékekre gondolok)
:)
2014. jan. 9. 21:52
23/33 A kérdező kommentje:
Akkor belőled, kedves Költőnő, kéne még pár ezer klón és semmi gond nem lenne :D
2014. jan. 9. 21:56
24/33 Költőnő? válasza:
megvannak minden életkorban ezek a lányok, hidd el. A mi korosztályunkban is voltak anno ribik, divatmajom kis senkiházi gizdaságok (mi még hmcs-nek hívtuk őket), de iskolában, különlegesebb hobbikban, helyeken mindig meg lehetett találni a hasonszőrűeket. És meg lehet találni ma is. Szórakozóhelyekre is pl annyiféle ember jár...
én legutóbbi exem egy csocsó útján ismertem meg. Nyilván azért lettünk egy pár, mert nem 12 egy tucat, értelmes, humoros ember. Választhattunk volna barátnőmmel másik játékpartnereket is, mert kihívókban sosincs hiány, ha két nő csocsózik. De mellettük döntöttünk, mert már csak abból, ahogy odajöttek, tudni lehetett, h se nem hülyék se nem parasztok.
2014. jan. 9. 22:03
25/33 A kérdező kommentje:
Ez szép és jó, de mégis ex lett belőle. Én egyetlen egy értelmes barátnőt szeretnék, több nem kell. A legutóbbi lányért is egy csomót küzdöttem, pénzt, időt, fáradtságot nem kímélve, örült is neki, a végén meg mintha nem ért volna semmit, kikosarazott. Egyszerűen képtelen volt fogadni a törődést és a szeretetet, én azt veszem észre, hogy sok embernél baromi alacsony az a bizonyos E.Q. (érzelmi intelligencia szint)
2014. jan. 10. 09:21
26/33 Költőnő? válasza:
ó kérdező, dehát erre sosem lesz semmi garancia, h életed végéig fog tartani... :)
Egy kapcsolathoz annyi de annyi minden kell azon kívül, h normálisak a felek... Menni kell, csinálni kell, próbálni kell. És benne van a pakliban h párszor pofára esünk, dehát járni sem két perc alatt, seggreülés nélkül tanultunk meg.
Ex lett, sajnos. De a mai napig nagyon szeretem, mint embert és tudom, h vannak hozzá hasonló emberek. Ha újra készen állok majd ismerkedni, akkor tudni fogom, h bár csodák nincsenek, mégis minimál szinten talán érdemes hinni bennük.
2014. jan. 10. 13:51
27/33 A kérdező kommentje:
Igen, ebben egyetértek, hogy menni kell. Meg ha már kapcsolatban van az ember, akkor kell pláne menni, minden nap meg kell küzdeni, hogy jó legyen a kapcsolat. Szóval nálam mondjuk a heti egy virágcsokor simán benne lenne, ha lenne kinek adni. Persze tudom a csokor az édeskevés egy jó kapcsolathoz, csak mondtam egy példát.
2014. jan. 10. 14:43
28/33 Költőnő? válasza:
valóban nem ez a fontos.
Beszélni kell. Mindig. Mindenről. Még akkor is ha szar, ha fáj.
2014. jan. 10. 14:57
29/33 anonim válasza:
meleg bárban
2014. jan. 10. 21:12
30/33 A kérdező kommentje:
Heteroszexuális beállítottságú vagyok, de köszönöm, hogy szántál időt a válaszírásra :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!