Lecsúszott girnyó nincstelen 24 éves munkanélküli panelproliknak van esélyük a 9/10 és 10/10-es csajoknál?
Figyelt kérdés
vagy marad az alkohol, mint búfelejtő örök társ?2014. jan. 9. 14:26
21/29 anonim válasza:
Nézd, nem akarok ítélkezni, mert az nem az én dolgom, nem vagyok az Isten (még, aztán ki tudja). Csak szeretném, ha látnád, hogy nem olyan rossz a helyzet. Az egészséged sajnálom, azzal nem tudunk mit kezdeni. De 6 képzésbe belekezdeni elég nagy luxusnak számít manapság. Nem értem mire sajnálod magad, nincs mire. Pesti vagy?
Van esélyed, miért ne lenne. Az, hogy milyen nőnél van esélyed, nem attól/azoktól a dologtól/dolgoktól függnek, mint ami(k)re Te hivatkozol.
22/29 anonim válasza:
nem vagy egyedüüüüül tá rá táttá rátáát tátátárárárátt
23/29 anonim válasza:
"Nők sokkal toleránsabbak, mint gondolnád" - ez a mondatod cimbora egy nagy hülyeség
Olvasd el!
24/29 anonim válasza:
Pont most írta egy pasi: "Mert rátok empátia terén nem lehet számítani."
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
25/29 A kérdező kommentje:
én tisztelem, sőt imádom a lányokat, szinte vallásos áhítattal mégse jön be nekik :(
2014. jan. 9. 22:36
27/29 A kérdező kommentje:
az mi?
2014. jan. 10. 22:46
28/29 A kérdező kommentje:
nem nem az van
2014. jan. 10. 23:23
29/29 anonim válasza:
kérdező ,azóta megoldódott? mi van azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!