Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lecsúszott girnyó nincstelen...

Lecsúszott girnyó nincstelen 24 éves munkanélküli panelproliknak van esélyük a 9/10 és 10/10-es csajoknál?

Figyelt kérdés
vagy marad az alkohol, mint búfelejtő örök társ?

2014. jan. 9. 14:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
56%
iszom az egészségedre...
2014. jan. 9. 14:26
 2/29 A kérdező kommentje:
ja és egészségi problémák miatt elég visszataszító a teste az öregnek...
2014. jan. 9. 14:27
 3/29 A kérdező kommentje:
köszönöm első, Te igazi jó barát lehetnél, valakivel ihatnák végre nem kell egyedül
2014. jan. 9. 14:28
 4/29 anonim ***** válasza:
ez az egész skálázás hülyeség , inkább maradj meg a piának
2014. jan. 9. 14:28
 5/29 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés...
2014. jan. 9. 14:29
 6/29 anonim ***** válasza:
Mi az egészségügyi probléma?
2014. jan. 9. 14:30
 7/29 A kérdező kommentje:
állandó bélpanaszok (stressz miatt valószeg nem tomm) és rongyolódik a bőröm ami nem szjép látvány
2014. jan. 9. 14:31
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Amugy mit sirsz, hogy nem jönnek össze a top csajok?

Ilyen adottságokkal már a 6-os csajoknál is alig van esélyed, vagy tévedek és halomra dugod öket?

A legtöbb pasi sztem összetehetné a két kis kezét, ha egy 8as csaj hanyattvágná magát nekik.

2014. jan. 9. 14:31
 9/29 anonim ***** válasza:
Kimondtad a kulcsszót: alkohol! Partiban leitatod a r!bijét, aztán tied!
2014. jan. 9. 14:32
 10/29 anonim ***** válasza:

24 évesen előtted az élet. Ha nem tetszik a helyzeted, változtass rajta! Egyszer fent, egyszer lent. Ha éppen lent vagy, gyere fel!

Amúgy szerintem a Nők sokkal toleránsabbak, mint gondolnád. Abban nem vagyok biztos, hogy az általad legalább 9/10-esnek tituláltak, akik bizonyára elég sokat adnak magukra, hiszen csak így juthattak abba a kategóriába, ahova sorolod őket, szóval nem vagyok benne biztos, hogy ők alább adnák egy bizonyos szintnél, mert ők is megküzdöttek érte, hogy ott legyenek, de az egész csak attól függ, te hol állsz valójában ezen a virtuális skálán az ő szemükben. Hogy kellesz még így is valakinek, az szinte biztos. Hogy azoknak kellesz-e, akiket istenítesz, azt csak ők tudják. (Őket kérdezted már?)

2014. jan. 9. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!