Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom új állást kapott, munkalehetőséget végzettség nélkül, ahol jól keres. Én sajnos nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban, keresgélek, csak nehéz. ő megdöbbenésemre egy vita alkalmával hozzám vágta, h mindig munkanélküli leszek. Mit tegyek? 24/N
gondolom, nem hobbid a munkanélküliség.
elég nem szép, h ezt a fejedhez vágja...
bár lehet, h jobb, h most kijött az igazi személyisége, mint házasságban, gyerek után :(
Kíváncsi lennék én erre a végzettség nélküli "jó munkára"
De pontosan emiatt nem lesz biztos a munkahelye,mert bármikor jöhet a helyére egy ugyanolyan "végzettség" nélküli:D
Egyik ismerősöm pasijának is akkor szállt el az agya amikor az 5 éves kapcsolat után a pasi elment végre dolgozni. Utána még fél évig voltak együtt, de a pasi elkezdett nem törődni a csajjal, kifogásokat keresett hogy találkozzanak. A fél év alatt valami 2x találkoztak, mondván nem ér rá a pasi mert dolgozik. Pedig akkor csinált magának szabadnapot amikor ő akart.
Aztán azért szakítottak, mert a pasi megcsalta. A csaj most 28 éves. Nincs senkije 2 éve. A szakítás után még volt egy kalandja egy nős pasival de más semmi.
Undorító a te pasid is...egy percig nem maradnék ilyennel együtt ez után, az is biztos.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!