Lecsúszott girnyó nincstelen 24 éves munkanélküli panelproliknak van esélyük a 9/10 és 10/10-es csajoknál?
Figyelt kérdés
vagy marad az alkohol, mint búfelejtő örök társ?2014. jan. 9. 14:26
11/29 A kérdező kommentje:
nekem nem csak a szex kellene, hanem az h hosszabbtáwon szeressen
2014. jan. 9. 14:33
12/29 anonim válasza:
Minek kérdezel olyat amire úgyis tudod a választ kérdező?
13/29 A kérdező kommentje:
am mindenkinek más a 9es 10-es stb ez igaz, mert mindenkinek más ízlése van hülyeség ez a skálázás igaz, akkor úgy fogalmazom át h olyan csajok akik szépek, csinosak, egészségesek, ápoltak, intelligensek, vonzók, fiatalok (17-25) tehát akik tényleg VÁLOGATHATNAK ez a kulcsszó, am elfogadom ha nem sokszor úgy vagyok vele, hogy mi a frászt akarsz te hülye barom kérjezem magamtul, h mit akarsz te? hisz buta vagy, semmid sincs és tested is rossz meg beteges is vagy, valóban azt kivánnád egy lánynak akit tiszta szívből szerecc h egy ilyen roncs mellett élje le az életét???
2014. jan. 9. 14:36
14/29 anonim válasza:
Értelmes nőknél nem, ne haragudj. Meg nem is értem, miért nincs tisztában vki a saját határaival. Fordított esetben megelégednél a nem 9-10-es csajokkal, ha 9-10-es pasi lennél? Most miért állna le egy igazán jó csaj egy olyan palival, aki semmilyen téren nem tud kiemelkedőt mutatni? Lecsúszott palival tudod ki kezd...
15/29 A kérdező kommentje:
jó ez igaz, pedig hányszor megpróbáltam kitüörni csak a baj az h mivel egyre frusztráltabb és stresszesebb vagyok az egész miatt egyre többször iszom le magam h ne is gondoljak ezekre
2014. jan. 9. 14:43
16/29 A kérdező kommentje:
nem tudom h a fenébe oldjam ezt meg, vmi ingyenes pszichológus tudna talán segíteni a dologban önszuggesszijó vagy nem tom, h ne az alkohollal legyek boldog
2014. jan. 9. 14:44
17/29 anonim válasza:
Szerintem nincs, nem amiatt amit írsz, hanem általában még önbizalom sincs annyi, hogy leszólítsanak egy ilyen lányt. Ha pl utálod magadat akkor hogy várd el mástol, hogy ő szeressen?
18/29 A kérdező kommentje:
én soknál bepróbálkoztam de elküldött mind edig
2014. jan. 9. 15:10
20/29 A kérdező kommentje:
min? nem értek semmihez vagy 6 képzésbe belekezdtem egyik sem ment, ami meg ment azzal nem találok munkát pláne nem jól fizetőt, orvosról orvosra járok azon igyekszem változtatni h egészségesebb legyek, de nem használnak a szerek pedig már mindent szedek, mindent kenek, semmi, kinézetemen meg nem tudok változtatni
2014. jan. 9. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!