Számot cseréltem egy fiúval 9 napja. Azóta semmi hír felőle. Ciki lenne nekem írni először ha nagyon tetszett?
Koncerten találkoztunk.
Most megint lesz olyan koncert.
Írjak neki?
Vagy az nagyon égő?
Nekem azóta minden nap eszembe jutott.
Ha akarna tőlem bármit is, nyílván írt volna, igaz?
Hagyjam a fenébe?
Úgy vagyok mint a nyuszika a fűnyírójával.
Mi veszteni valóm van ha írok?
21L
Voltam hasonló helyzetben. Nyaralni voltunk haverokkal egy hétvégét, első esze megtetszett egy csaj, csók majd számcsere volt. Aztán még maradtunk 2 napot, úgy terveztem ha hazamegyek felhívom, de teljesen elfelejtettem utána. Aztán ő írt én meg bocsánatot kértem hogy kiment a fejemből, aztán még találkoztunk is párszor. :)
Bár nem lett utána semmi komolyabb. De elképzelhető hogy ő is csak olyan mint én hogy azt is elfelejti ami 2 órával ezelőtt történt. :)
Nem
:D
Na, van Isten.
Felhívott.
Hétvégén találkozunk
:)
Én nem kezdeményeznék a helyedben.Ha kellesz neki,majd keres vagy már keresett volna.
Te megadtad a jelzést,hogy kereshet,máskülönben nem adtad volna meg a számod neki.Nem?!
Nő vagy és jó lenne,ha nőként is viselkednél!Jó hogy nem te viszel rózsát,meg csokit a randikra...
Akinek tényleg kellesz,és nem csak föl akar próbálni,az tesz érted!
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!