Kezdtetek már részegen olyan emberrel, aki amúgy nem is tetszett?
Igen, meg 19 evesen (10 evvel ezelött). Egeszen okes volt a csaj, de nagyon nem az esetem.
Allitolag valami nagyon lelkizös es izgalmas dumaval füztem. Ez egy szorakozohelyen törtent, ahol baratjaval volt, akivel majdnem fel eve jartak, de a lany meg nem akarta elsietni a dolgokat igy meg nem feküdtek le egymassal. A lany miutan egy-ket orat beszelgettünk szakitott vele en meg kitantorogtam a lannyal. Utamat allta a friss expasija es arcon akart ütni. En valahogy reszegsegem ellenere elkaptam az öklet es gügyögtem, hogy: "Ne aggodj, holnap visszakapod!" Mint utolag kiderült, a lany azt hitte, hogy ezzel galansan elkerültem a bunyot es a pofonra gondoltam, nem pedig öra.
Pedig igy törtent. Egy fenomenalis szex utan rögtön elaludtam. Masnap meglattam a mellettem fekvö es engemet bamulo lanyt es kezdtek visszaterni az emlekfoszlanyok. Meg akart csokolni, de reflexböl elhuztam a fejem. Mar meg sem kellett szolalnom, rögtön elsirta magat. Az egyetlen szovaltas az volt, hogy vedekeztünk e egyaltalan. Mivel mar nem voltam biztos benne, ajanlottam neki esemeny utani tablettat. Meg aznap ujra összejött a baratjaval, akivel aztan lefeküdt, mert oriasi büntudata volt. Sajat elmondasa szerint szörnyü volt, föleg azutan, ami elözö este törtent köztünk. Elmondta, hogy barmennyire is megutalt engem, soha senkivel ennyire jo nem volt stb.
Nem mentseg, hogy ezelött nemreg lett vege elsö es 4 evig tarto parkapcsolatomnak es nem voltam erzelmeim es itelökepessegem magaslatan...
"holnap visszakapod" :DDDD
mondjuk az ilyen csaj is megéri a pénzét... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!