Jártattok már úgy, hogy valaki aki mindig is tetszett, de megnősült (vagy férjhez ment), kiderült hogy kolcsonos a vonzalom, es akar meg kalandra is sor kerulhetne?
Figyelt kérdés
szemely szerint egy cegbulin, tobb ceg emberei voltak ott, s talan a bor a ferfinek (27 éves, én meg 25) meghozta bátorságát, viccelődéshez és flörtöléshez, és mikor mondtam neki hogy annak idején hogy tetszett, már elindult a lavina a beszélgetésben..haza is kísért, de nem történt semmi.. furcsa ez az élet..szájon csókolt, felkavaró dolog2013. dec. 21. 23:57
2/4 A kérdező kommentje:
tudom, ez égbe kiáltó bűn lenne, nem is akarom, de milyen kár érte...mind ezen jár az eszem
2013. dec. 22. 00:02
3/4 Noydra válasza:
Akkor felejtsd el, minél gyorsabban ...
4/4 anonim válasza:
Ne te vagy k., ő a szemét. Elvégre ő a házas, nem te. Ettől függetlenül ne menj bele. És ne is sajnáld, nézd csak meg, hogy bánik a feleségével, mintaférfi, mondhatom. Tipikusan az a pasi, akire 5 percet is kár elpazarolni.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!