Akar tőlem valami vagy nem?
Figyelt kérdés
Én 24/N vagyok, és felhivtuk az egyik legjobb barátommal azt a férfit aki tetszik nekem, de persze nem azért hivtuk fel hogy ezt közöljem vele hanem csak megkérdeztünk tőle hogy meg e van még az eladó .... és mondta neki a barátom hogy átadja nekem a telefont de azt mondta nem telefontéma és majd személyesen. Eddig a viselkedéséből azt vettem észre hogy bejövök neki de most ez elbizonytalanitott.. Szerintetek? (még annyi hogy a barátomról ő ugy tudja hogy járunk,pedig nem és nem is jártunk sosem) Lehet hogy ezért mondta neki ezt?2013. dec. 3. 13:36
1/2 anonim válasza:
Nekünk honnan kellene tudnunk a szándékairól?
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem jól tettem fel a kérdést.
Szóval szerintetek azért modta ezt mert azt hiszi hogy akivel felhivtuk őt az én barátom akivel járok vagy azért mert nem érdeklem?
2013. dec. 3. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!