Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most szórakozik velem, vagy...

Most szórakozik velem, vagy csak nem tudja, hogy mit akar?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és megismerkedtem egy 22 éves fiúval. Vagyis egy bulin látott és utána minden követ megmozgatott, hogy megtaláljon. A lényeg, hogy megismerkedtünk találkozgatunk de kijelentette egyik nap, hogy őt nagyon zavarja, hogy ennyivel fiatalabb vagyok tőle. Én ezt megértettem, elfogadtam mert hát jogos, ezért nem lehet hibáztatni. De ezek után még ugyanúgy keresett, írt és hívott minden nap, hogy rengeteget gondol rám, már várja, hogy lásson stb. Amikor legutóbb találkoztunk meg is csókolt és amikor megkérdeztem, hogy 'Ilyenkor nem zavar, hogy csak 17 vagyok?" az volt a válasz, hogy Ilyenkor eltekint tőle de egyébként még mindig nem jutott túl rajta. Na ez felidegesített mert nagyon úgy tűnik nekem, hogy ő most szórakozik velem. Szerintetek?

2013. dec. 21. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Az agyi szinted kevés neki, de a tested jó lenne, ezért csókol... Na mit gondolsz?

Akinek tényleg kellesz, azt csak a korod nem érdekli. Nyilván nem a koroddal van baja, hanem ami mögötte van. - Nem lennél teljes értékű párja. Te ezt elfogadod? Szerintem jobb, ha keresel olyat, aki elfogad téged.

2013. dec. 21. 21:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz! Valószínű, hogy ennyiben marad akkor a dolog. Ilyen kapcsolat nem nagyon hiányzik.
2013. dec. 21. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!