Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar barátnőt. Akkor csak szórakozik velem?
lehet abba reménykedik hogy beadod a derekad.. vagy..
nem akar barátnőt .. tényleg, de szeret téged.
Nem szeret...Van hogy 1 hétig eszébe sem jutok. Eltelik 1 hét és akkor ír hogy ráérek-e egyik nap találkozni.
Vagy mondom én szívesen kimegyek mikor hazafelé mész és akkor együtt mehetnénk egy darabon. És vagy nem válaszol rá, vagy azt mondja hogy az nem jó...Ha én mondom hogy találkozzunk az soha sem jó neki...
Szerintem csak kihasznál. Megadsz neki mindent amit egy nőtől kaphat csókot ölelést kedvességet kivéve a szexet. Nem bántásból de biztos nem mondana nemet ha lepippantanád. Szerintem szólj neki hogy ez neked így már kevés vagy legyen komoly a dolog és vállaljon fel egy kapcsolatra vagy keress mást. Egy idő után ebbe tönkre fogsz menni. Érzelmeket viszel a dolgokba amit látszólag ő nem tesz.
23/F
Simán megjátszató, bár szemét dolog játszani az érzéseidel, de mondom kihasznál téged!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!