Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar barátnőt. Akkor csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar barátnőt. Akkor csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Megcsókol, ölelget engem. Tudja hogy én nem vagyok egyéjszakás csaj, nem nyomul a szexel, pedig már jóideje találkozgatunk. Tehát tudja hogy nem fog tudni lefektetni könnyen. Akkor mit akar? Barátnőt nem, szexet nem, de azért úgy csinál mintha együtt lennénk, de közben meg mégsem.
2013. máj. 10. 23:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Pedig én annyira elhiszem amikor kedveskedik :( Már be is vallottam neki, hogy mit érzek iránta...De egyébként én simán lefeküdnék vele mert annyira beleestem :S

De nem próbálkozik a szexel, szóval nem lesz mostanában az tuti.

2013. máj. 10. 23:59
 12/18 anonim ***** válasza:

Behálózott ez a helyzet, nagyon sajnálom de ne kövess el hibát azt tanácsolom.

23/F

2013. máj. 11. 00:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk nagy játékos, sok nője volt már. Gondolom rájött hogy nálam mi az út....

Csak amúgy meg olyan fura: mindig legyen az a program amit én akarok ha találkozunk, vagy nem nagy dolog de valaki ír neki facen üzenőfalra annak nem válaszol, de nekem mindig. Vagy ha együtt vagyunk nem gyújt rá soha (meg előtte sem mert érzem hogy teljesen tiszta) meg ilyen apróbb dolgok.

Mondjuk tuti nem érdeklem őt mint ember, mert akkor néha keresne engem nem csak akkor mikor éppen találkozni akar, hanem megkérdezné hogy hogy vagyok stb. Én mivel lány vagyok nyilván nem írok neki minden nap mert elvárnám hogy a pasi keressen, de ha nem írok neki, akkor 1 hét is eltelik anélkül hogy beszéljünk.

2013. máj. 11. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Vegyél erőt magadon! Ennél te jóval többet érdemelsz.

23/F

2013. máj. 11. 09:08
 15/18 anonim ***** válasza:

""Nagyon hiányoztál"."

Annyira hiányozhattál neki, hogy 1 héten 1x bőven elég belőled unaloműzőnek:DD

Ne dőlj be ezeknek, hiszen a cselekedetek beszédesebbek minden szónál, a műsor alprésze meg a puszilgatás, hiszen valamivel szinten kell tartania téged...

2013. máj. 11. 09:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Hát ez nem hangzik valami jól....Most ez lehet hülye kérdés de ha pl lefeküdnék vele akkor meg tudna szeretni? Akkor jobban érdekelném őt?

Meg nem tudom csomószor van hogy elmegyünk ide-oda és meghív valamikre. És már többször is volt ilyen: üdítő, fagyi stb. Most egy jövőbeli szex miatt költene rám?

2013. máj. 11. 09:54
 17/18 anonim ***** válasza:
16 Ha megdönt még egy darabig-mivel uj p. vagy jelentkezget, egészen addig mig egy ujabb delikvenst nem talál. Megéri ez neked? Ha igen, akkor vágj bele, ha nem, mert ennél többre becsülöd magad, akkor kihajitod.
2013. máj. 11. 09:56
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes amúgy mert volt régebben egy srác aki már úgy indított hogy "Átjönnél hozzám DVD-t nézni?" nagy csajozó volt ő is, nála egyértelmű volt hogy lukra megy, meg neki mindegy volt hogy kit-mikor...

De ez akivel most vagyok ő más. Ő inkább udvarolgat, bókol, kedveskedik. Tiszta úriember velem ha együtt vagyunk. Mondjuk vannak dolgok hogy pl tudom hogy elég rondán szokott néha beszélni, de előttem soha egy káromkodás. De még csak nem is poénkodik, pedig egy alapból vicces fiú ő. Szóval más mint amilyennek megismertem eddig. Vagy másnak mutatja magát....

Meg tényleg az hogy itt voltunk pár napja kettesben a szobámban. És semmit sem csinált. Egy puszi az arcomra és ennyi meg mikor elment megölelt meg egy csók.

2013. máj. 11. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!