Lanyok! Hogyan probaltak mar meg felszedni titeket az utcan ami nektek is nagyon tetszett?
Figyelt kérdés
Szeretnek megismerkedni lanyokkal de nem akarok semmikepp sem paraszt lenni. Hatha az altalatok meselt storyk alapjan kitalalok valami jot! :)2013. nov. 29. 20:13
1/3 anonim válasza:
Odajött egy srác, aztán direkt kiverte a kezemből a cuccokat, segített összeszedni a mappámat, amikor meg felegyenesedtünk majdnem összeért a szánk. Azt mondta gyönyörű a szemek és meghívott egy italra. 5 hónapja járunk
2/3 anonim válasza:
tőlem megkérdezte egy fiú, hogy lefényképezhet e, én meg kérdeztem, hogy miért? és azt válaszolta, hogy "meg szeretném mutatni a mikulásnak, hogy mit kérek karácsonyra!" :D olyan kis cuki volt! :D 2 éve vagyunk együtt...
16/L
3/3 A kérdező kommentje:
Na ilyenekre gondoltam.
Koszi a segitseget!! ;)
2013. nov. 29. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!