Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt olyan, hogy nem kellettél...

Volt olyan, hogy nem kellettél a nőknek, de kigyúrtad magad és meggazdagodtál és utána ÉRDEKES módon meg már le sem tudtam vakarni magadról őket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 17:23
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Te félelmetesen nagy butaságokat írsz! Azért nem kellesz a kutyának sem, mert nem tudsz semmit felmutatni sem értelmileg, sem érzelmileg.

Még helyesen írni sem tudsz, úgyhogy nő létemre még ha csak vakarnám a nemlétező tököm egész nap, akkor is többet érnék nálad, már bocs. :)

2014. jan. 5. 19:45
 42/43 A kérdező kommentje:
nem nagyon érdekel mit gondolsz, föleg hogy ezek ilyen nagyon unalmas oltogatások. Valami jobbat is ktalálhatnátok már.
2014. jan. 5. 19:46
 43/43 anonim ***** válasza:

Nem az a célom, hogy előrukkoljak innovatív oltásokkal, hanem csak őszintén elmondom a véleményem.

Annyit látok, hogy itt van egy sekélyes, átlagos intelligenciaszintet nem ütő, helyesen, stílusosan írni nem tudó képződmény, aki odáig nem jutott el 24 éves korára, hogy felfogja, hogy minden ember külön individuum, és általánosítani, meg lehordani minden egyes nőt nemcsak buta, logikátlan, alaptalan, hanem egyenesen féreg dolog. Oké, hogy van rengeteg értéktelen nő, de legalább ugyanennyi fabatkát nem érő férfi van, de én hiába találkoztam számtalan ilyennel, sosem írnék ki az összes férfit provokáló, vádló kérdéseket, és nem hangoztatnám a szánalmas belső világom tartalmát.

Miért csodálkozol ezek után, hogy senkinek nem kellesz?

Képzeld, nekem akkor sem kellene egy ilyen fazon, ha milliárdos lenne, 22 centis farokkal és kigyúrt testtel. :D

2014. jan. 5. 20:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!