Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt olyan, hogy nem kellettél...

Volt olyan, hogy nem kellettél a nőknek, de kigyúrtad magad és meggazdagodtál és utána ÉRDEKES módon meg már le sem tudtam vakarni magadról őket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 17:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Kérdező! Merre laksz?

Komolyan elviszek ba szki bulizni, meg előtte fodrászhoz és valami értelmes ruhát venni, aztán összeszedünk neked valami ri bancot. Olcsóbb lesz, mint mindig prostit házhoz hívni.

2014. jan. 5. 18:02
 22/43 A kérdező kommentje:
most azt hiszed, hogy igénytelen vagyok? Nem. Én elég jól fel vagyok öltözve mindig. Csak képet nem küldök, mert multkor is kitette a linkeket ide egy aljadék.
2014. jan. 5. 18:04
 23/43 anonim ***** válasza:

Tevedsz, te nem kefelsz senkivel:D

figyelj, en homo sapiensnek, vagyis GONDOLKODO embernek tartom magamat... ellatok a farkamonmtulra, es tervezek holnapot magamnak.... trrvezek dolgokat, amik hosszu tavonmkifizetodoek.. nekem nem okoz boldogssgot a kicsinyes es sekelyes elvezet, ha tudom, hogy par pillanaton belul elmulik es nem lesz utana semmi, viszont van eselyem ennel tobbre... mert van... miert? Mert gondolkodo ember vagyok, es kepes vagyok biztositani a jovomet...

felszedsz egy lotyot, megdongeted, aztan mi lesz? Semmi... megint mesz es keresel lotyot, es tovabbra sem fogsz talalni... 2 ev alatt egy numera egy herpeszes agyonhasznalt ronggyal... hm...

szedj fel egy baratnot, es nem hogy lesz kivel dunod, de talan meg agyat is nkvesztesz... honapkra! Nem 1 orara 10ezerert, hanem honapokra, vagy evekre ugy, hogy kozben meg a ket numera kkzott eltelt idot is elvezed... tudom, nehez elkepzelned, elvegre a hulye nem tudja, hogy o hulye... de hidd el nekem..

2014. jan. 5. 18:06
 24/43 A kérdező kommentje:

pesten lakok, belvárosban, saját lakásba, belvárosi helyekre járok már majdnem két éve. Smároltam már számtalan növel, de dugni egyet se tudtam hazavinni. Még az lehetösége se merült fel, hogy ezek tölem akarnának szexet. Mármint ott helybe. Sőt, ha megnézem, szinte csak netröl dugtam meg nöket. Mondjuk barátnöm pont buliból lett.

De a megjelenésemröl meg csak annyit, hogy állandoan odajönnek külföldiek, hogy azt hitték, hogy külföldi vagyok én is.

2014. jan. 5. 18:06
 25/43 A kérdező kommentje:

most mit ugatsz? Első barátnömmel 1 évig voltam, én hagytam ott, másikkal fél évig, az azért hagyott el, mert megtudta, hogy nem szeretem.

ugyhogy jo lenne, ha NEM UGATNÁL! jovan?

2014. jan. 5. 18:10
 26/43 A kérdező kommentje:
meg lettek volna ilyen csunya csajok, akik jártak volna velem, de hát öket leráztam.
2014. jan. 5. 18:10
 27/43 A kérdező kommentje:
meg szerintem egy joképü csávokának van csak szexre is jelentkező meg barátnőnek is.
2014. jan. 5. 18:12
 28/43 A kérdező kommentje:
kvát meg azért hivnék, mert szép csajom nem lehet.
2014. jan. 5. 18:13
 29/43 anonim ***** válasza:
Ez a sok okosság gondolom nem fért el egyetlen szövegdobozban:D
2014. jan. 5. 18:16
 30/43 A kérdező kommentje:
hát nem akartam, hogy esetleg ledobja az agyad az ékszijat a nagy feldolgozásba
2014. jan. 5. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!