Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nőknek tényleg nem "jön...

A nőknek tényleg nem "jön be", ha egy férfi "rendes"?

Figyelt kérdés
Én többé-kevésbé az vagyok, és eddig nem vettem észre, hogy baj lett volna belőle. Nem "húztak" még "le", meg ilyesmi. Csak olyan sok rosszat olvasok itt ezzel kapcsolatban...
2014. jan. 1. 23:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az általánosítás tényleg nem jön be. Azért mert te rossz helyen keresgélsz, mindig rosszat fogsz ki, még nem kell a többi nőre kenni.
2014. jan. 1. 23:54
 2/19 anonim ***** válasza:

"Többé-kevésbé" XD

Amúgy meg igenis bejön csak a sok fő gonosz csemete ezzel próbálja magát vigasztalni:)

2014. jan. 1. 23:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Te nőkről és férfiakról beszélsz nem pedig lányokról és fiúkról. Lányoknál sokszor az a menő, ha egy fiú minél több trágár szót tud belesűríteni egy mondatba.
2014. jan. 1. 23:56
 4/19 anonim ***** válasza:

Sajnos ez így van,nem lehet vele mit tenni.

1-es.

Amikor ezt a dolgot nagyon sok ember állítja akkor ők is mind rosszat fogtak ki illetve rossz helyen keresgélnek,és csak ők lehetnek a hibások?Mert szerintem nem.Az éremnek mindig 2 oldala van,és bizony én is azt tapasztalom hogy amit a Kérdező állít,az megállja a helyét tehát igaz.

Ez nem csak saját tapasztalat,hanem nagyon sok más ember véleménye is,a való életben is ezt hallottam hasonló emberektől,és itt az oldalon is van nagyon sok aki így gondolja. :)

2014. jan. 1. 23:59
 5/19 anonim ***** válasza:
ez a kérdés fordítva is feltehető... :) egyébként a nőknek igenis imponáló, ha a férfi rendes, figyelmes :)
2014. jan. 2. 00:00
 6/19 Költőnő? ***** válasza:
35%

az a baj, h az itteni "rendes" fiúk túlzásba viszik ...:S

ahogy a rosszfiúság is lehet jó mértékkel, úgy a rendesség is csak módjával.

Mert ha ez azt takarja, h papucs, gyáva, stb, akkor nem az, h nem jön be: Nehéz észrevenni.

Meg engem hosszabb távon mindig is idegesített az ilyen.

Egy férfi/fiú a saját életkorának megfelelően mindig legyen férfi/fiú

2014. jan. 2. 00:02
 7/19 anonim válasza:
8%
00:02-essel teljesen egyetertek..!
2014. jan. 2. 00:05
 8/19 anonim ***** válasza:

"Lányoknál sokszor az a menő, ha egy fiú minél több trágár szót tud belesűríteni egy mondatba."

Sajnos nem, akkor tucatszámra kefélném a kiscsajokat... Amilyen lányokat én eddig ismertem azoknak sose tetszett még a stílusos trágárkodás sem. :I

2014. jan. 2. 00:13
 9/19 anonim ***** válasza:

pont tegnap olvastam erről

[link]

2014. jan. 2. 00:16
 10/19 Költőnő? ***** válasza:
féligazságok vannak az összes pontban
2014. jan. 2. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!