Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A nőknek tényleg nem "jön...

A nőknek tényleg nem "jön be", ha egy férfi "rendes"?

Figyelt kérdés
Én többé-kevésbé az vagyok, és eddig nem vettem észre, hogy baj lett volna belőle. Nem "húztak" még "le", meg ilyesmi. Csak olyan sok rosszat olvasok itt ezzel kapcsolatban...
2014. jan. 1. 23:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg!!! Az a lényeg hogy nagy legyen neki és tegye be!
2014. jan. 2. 00:43
 12/19 anonim ***** válasza:
vannak igazságok a cikkben, de kcisit erőltetett. az evolúciós hülyeségeket fölösleges belevonni, a nők többsége eszerűen unatkozik és izgalomra vágyik, egy rendes férfi meg rendezett életű, nem balhés, tehát unalmas, kiszámítható.
2014. jan. 2. 00:59
 13/19 anonim ***** válasza:

ha általánosítunk akkor nem, a nők többsége nem rendes férfit akar, hanem szórakoztatót, normálisat, olyat ami másoknak is kell.

"Az általánosítás tényleg nem jön be. Azért mert te rossz helyen keresgélsz, mindig rosszat fogsz ki, még nem kell a többi nőre kenni."

gratulálok a kérdés sikeres értelmezéséhez

"Te nőkről és férfiakról beszélsz nem pedig lányokról és fiúkról. Lányoknál sokszor az a menő, ha egy fiú minél több trágár szót tud belesűríteni egy mondatba."

ilyen alapon a föld 99%a lányokból meg fiúkból áll.

"Mert ha ez azt takarja, h papucs, gyáva, stb, akkor nem az, h nem jön be"

ez igaz, bár az is tény, hogy a nők általában a valóban rendeset is papucsnk és unalmasnak tartják.

"Sajnos nem, akkor tucatszámra kefélném a kiscsajokat... Amilyen lányokat én eddig ismertem azoknak sose tetszett még a stílusos trágárkodás sem. "

mert túl sokat beszélsz, a lányok nem igényesek, nem érkli őket a férfi minősége, legyen normális, de mégis kicsit rossz, ellentmondásosan néha káromkodós néha meg játssza a sznobot, de ami sokkal többet számít az a rosszfiús stílus és a külső.

2014. jan. 2. 00:59
 14/19 anonim ***** válasza:

"mert túl sokat beszélsz"

Ezt erősen kétlem. :D

2014. jan. 2. 01:21
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem mindig ők jöttek be, sosem tetszettek a "rosszfiúk". Ezt régen kiszagolta néhány tahó/félőrült, és egy ideig játszották az aranyos, rendes srácot, aztán kimutatták a foguk fehérjét. Otthagytam őket, de sokszor nagyon rosszul esett az egész, mivel beleszerettem abba az arcukba, amit először mutattak nekem, és hittem bennük.

Sokszor éreztem, hogy feladom, hogy találjak olyat, aki tényleg rendes, kedves és EMELLÉ még érdekes egyéniség is számomra, de aztán jobb emberismerő lettem, így találtam is ilyet végre. :)

Sajnálom azokat a lányokat, akik kőbunkóktól várják a szeretetet, és nem tudnak kilépni a kapcsolatból, amikor kiderül, hogy sz.ar van a palacsintában.

2014. jan. 2. 02:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdések, kommentek és cikkek miatt mindig elmegy a kedvem a párkapcsolattól.

Inkább maradok egyedül, minthogy megfeleljek ilyen társadalmi b@romságnak.

23f

2014. jan. 2. 19:57
 17/19 A kérdező kommentje:
Na, tűnés a kérdésemtől! Egy kicsit most szeretnék egyedül maradni.
2014. jan. 2. 19:59
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ezt erősen kétlem. :D"

akkor nem eleget, de szerintem inkább csak ronda vagy.

2014. jan. 2. 20:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Hogy te mekkor ész vagy. Nem tetszik a nőknek a trágárkodás ezért ronda vagyok. Gratulálok dugd a fejed a seggedbe!
2014. jan. 2. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!