Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt olyan, hogy nem kellettél...

Volt olyan, hogy nem kellettél a nőknek, de kigyúrtad magad és meggazdagodtál és utána ÉRDEKES módon meg már le sem tudtam vakarni magadról őket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 17:23
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
hány növel is voltál te életedbe, csak ugy viszonyitásképpen?
2014. jan. 5. 17:30
 12/43 anonim ***** válasza:

Látod, nem csak a kigyúrt test és a pénz számít, mivel így sem hevernek a lábaid előtt.

Szerintem az lehet a gond, hogy lenézed a nőket, eleve rosszat gondolsz mindenkiről, hogy minden nő csak érdekember, nyilván ez látszik a viselkedésedben is és ez nem tetszik a nőknek.

2014. jan. 5. 17:32
 13/43 A kérdező kommentje:
hát én vézna vaok és csóri.
2014. jan. 5. 17:32
 14/43 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hanem a viselkedések, az egyéniséged.

De az is lehet, hogy rossz helyen próbálkozol. Ha te a kis, üresfejű, buta cicababákat veszed csak észre, akkor nyilván nem lesznek sikereid, mert nekik pont a külső a fontos.

2014. jan. 5. 17:34
 15/43 anonim ***** válasza:

Az elmult 3 evben 6 baratnom volt, 3at kikosaraztam es 3al abban maradtunk, hogy ha egyikunknek sem lesz kapcsolata, akkor majd engedunk egymasnak

de mit erdekel ez teged? Latod? Nem is a lanyok erdekelnek teged, csak kakaskodsz... mas fiukkal akarsz csajozasi versenyt....

En bllondulok a lanyokert, es ezt ok tudjak, es imponal nekik... de nekem eleg egyetlen lany egesz eletemben, es ez is tetszik nekik.... a telhetetleneket nem szeretik..

2014. jan. 5. 17:35
 16/43 anonim ***** válasza:

Én meg is gazdagodtam, ki is gyúrtam magam, meg is dugtam rengeteg nőt, de cimbora, nem lettem tőle boldogabb. Most megtaláltam a lányt, akit szeretek, aki értékel, aki akkor is velem lenne, ha nem lenne pénzem, akinek jó lennék pocakosan is.

Ettől függetlenül a pénz még mindig fontos, ahogyan a sport is. De amilyen nőket így megtalálsz, azokkal nem leszel boldog, csak egy tárgyként nézel rájuk.

2014. jan. 5. 17:45
 17/43 A kérdező kommentje:
de amig ergya vagy addig dughatod a sok kocát. :/ és ez itt a baj.
2014. jan. 5. 17:47
 18/43 A kérdező kommentje:

nem lennék boldogabb és elégedetebb, hogyha VÉGRE nagy nehezen két év folyamatos buliba járás után VÉGRE egy lotyót haza birnék rángatni? Mert ugyanis kicsit ciki, hogy lejárok már időtlen idők ota és odamentem már rengeteg nőhöz, de egyet se birtam hazavinni...

elégtétel lenne, ha sikerülne végre.

A másik dolog, meg hogy lehet kiprobálok egy szép csajt mostmár. Ugy értem hivok házhoz egy jó csajt pénzért. Csak hogy megnézzem aranyoból vannak e ezek tényleg.

2014. jan. 5. 17:54
 19/43 anonim ***** válasza:

Ha dugni akarsz, akkor jarj prostihoz vagy vegyel guminot...

ha baratnot akarsz, akkor esetleg ne a farkad dugd az orra ala, hanem valami romantikusat..

ne keverjuk a csajozast es a sorrabaszast

2014. jan. 5. 17:55
 20/43 A kérdező kommentje:
jaj, hol élsz te ember? Vagy te nem vágod, hogy a mindenki kefél manapság mindenkivel? VAGY HOL ÉLSZ TE KOMOLYAN?
2014. jan. 5. 17:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!