Ismerkedesei allapotban meddig kell hagyni, hogy a fiu kezdemenyezzen?
Szoval egy honapja ismerek egy fiut. szemelyesen ismertem meg, hagytam hogy bejeloljon, majd hogy irjon, ezutan mindig megvartam, amig ir. Egy randink volt, akkor is vartam(kb 3 napig nem irt csak utana..) majd ezutan 1 hetig nem, nekem kellett. Azutan minden helyrejott, 2-3 naponta beszeltunk. Szinten volt még egy hetes szunetes alkalom, amikor en irtam.
Hogy szokott ez menni? fele-fele aranyban? ha az elso talalkozot o kezdemenyezte, most nekem kell?
most lehet, hogy azt hiszi, nekem nem tetszik?
Bocsi, hogy osszevissza lett a fogalmazas, telefonrol vagyok.
Mivel motivalhatnam az irason kivul egyebkent?
Igen, tenyleg szenvedek kicsit. Nem fecsegek, jo vagyok chatelesben :D A gondok leirasara ott vannak a baratnok.
Mostmar irok holnap, tegnap beszeltunk utoljara.
Illetve még egy dolgot elrontok szerintem. Ha beszelunk mindig o koszon el elobb, hogy megy aludni, ideje lesz majd nekem elobb lelepni, csak mindig annyira orulok, hogy ir, hogy nem tudok magamtol elszakadni, de erzem, ez nagy hiba.
Na írtam, úgy vettem ki, hogy örült.
Gyorsan le kellett mennie, mert korán kelt, de biztosított róla, hogy holnap beszélünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!