Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdeményezzen a lány?...

RandomgirlLOL kérdése:

Hogyan kezdeményezzen a lány? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Egy fiú nagyon megtetszett, de nem tudom, hogyan alakítsam tovább a dolgokat. Ő egy évvel idősebb nálam, és teljesen máshol szokott lenni órája a suliban, így alig van esélyünk összefutni. Tudom, ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, de ebben a helyzetben azt gondolom, fel kéne hívnom a figyelmét. Van egy barátnőm, ő talán jobban ismeri, de ebben nem vagyok biztos (még nem kaptam választ tőle, hogy tartja-e a kapcsolatot a sráccal), arra gondoltam, talán ő segíthetne valahogy (van-e a srácnak barátnője, miket szeret, esetleg szóba hozhatna engem...). Ti mit tennétek? Nagyon fontos ez, annyira meg szeretném ismerni!

16/l

2013. szept. 25. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne vegyél ehhez igénybe külső segítséget.

Ha összefuttok, akkor mosolyogj rá, köszönj neki, és kezdeményezz úgy beszélgetést, hogy előzőleg a barátnőd nem avatkozott bele. Kedves vagy, van önbizalmad, biztos felfigyel majd rád.

Ha nem, akkor meg legalább megpróbáltad.

2013. szept. 25. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ! :)

Erre én is gondoltam, de mondom, komolyan, semmilyen alkalom sincs, hogy ne rohanjon valahova, azaz észrevegyen... Elég idegesítő helyzet. :(

2013. szept. 25. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, és próbálj rá.

Minek ez a kavarás?

2013. szept. 25. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Szaj kinyit, megkerdez. Nem atomfizika...
2013. szept. 25. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!