Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vágyom arra, hogy egy...

Miért vágyom arra, hogy egy lány kezdeményezzen nálam és miért lesem folyton a lányok jeleit akármerre is járok a városban?

Figyelt kérdés
Sajnos csak egyszer kezdeményezett nálam lány, bár ott is a barátnője kezdeményezett igazából, hogy tetszem a barátnőjének mert a csaj félt kezdeményezni nálam, de valahogy olyan jól esne, ha gyakrabban történne ilyen, élőben. Mert facebookon szoktak rám írni idegen lányok, cukinak, aranyosnak, helyesnek tartanak, de ez valahogy nem olyan jó érzés, mint, amikor élőben jön oda hozzám egy lány vagy jelzi egy bájos mosollyal, hogy tetszem neki, érdeklem. Mert ilyen is volt, hogy lányok előttem sétáltak és az egyik hátrafordult rám mosolygott, meg volt, hogy meglátott a barátnője és már nevetgéltek, mosolyogtak meg szólt, jelzett a barátnőjének, ha látott valamerre. Hiányzik ez a középsulis élet, most meg semmi sincs, minden csaj flegma, néz maga elé, max szemeznek, furán néznek rám lányok, ritkán bámul lány a buszon, egész úton, de semmi mosoly vagy valami konrkét jel, hogy tudjam van értelme odamenni hozzá kezdeményezni, ha már ő nem kezdeményez. Unom, hogy mindig én próbálkozom és szinte 99%-ban olyan lányt fogok ki külsejétől függetlenül, akit nem is érdeklek vagy van pasija már, de a legjobb mikor benyögi, hogy talizna velem, aztán el sem jön. Már unom ezt, nem is tudom mi lett a mai csajokkal, régen sokkal szebb volt minden, hol vannak azok a lányok, akik valóban akarnak is tőlem valamit és nem csak hülyítenek vagy lekoptatnak?
2013. júl. 25. 23:25
 1/3 anonim válasza:

Nem tudom mennyit segítek, deee tökre értelek, éss a legutóbbi, persze Mo.-gi nyaralásom alatt tudod mit vettem észre?! Hogy a külföldi, ésss meg kell jegyeznem nagyon szép lányok sokkal jobban küldözték a jeleket, mint a magyarok... A magyaroknál azt vettem észre, hogy burkoltan megbámultak, de úgy az átlag fajta...

Szerintem valahogy elzüllöttek, mert most azt vettem észre, hogy a külföldiek sokkal másabbak, közvetlenek, stb...

Persze tuti van nálunk is, csak vagy itt/facebook-on van elfoglalva, vagy pasija van... Szóóval a számomra a 2. megállapítás, hogy akikben benne van ez a tulajdonság, szinte mind párkapcsolatban élnek...

Szóóval összességében én most így látom a helyzetet, mert eddig gondolkodtam, hogy nagy bajok lehetnek velem, szóval ez a nyaralás kis biztatást adott, hogy nem is velem/velünk van igazán a gond... :)

2013. júl. 25. 23:41
 2/3 anonim válasza:

Nekünk férfiaknak akármennyire nehéz belátnunk az esetek 90%-ban a nő kezdeményez. A férfiak sokkal nehezebben veszik észre a nő által küldött jeleket (testbeszéd). Szóval az a lány biztos hogy kifejezte a gesztusaival hogy bejössz neki csak nem vetted észre. Ugyan ez lehet más lányoknál is. Például ha egy lány mindig látható helyen tartja a csuklóját szemezik veled vagy ép oda oda leskelődik tollászkodik tuti hogy bejössz neki.

Az infók a Testbeszéd enciklopédiája című könyvből valóak. Nem csak a hasamra ütöttem :D

2013. júl. 26. 12:03
 3/3 anonim válasza:

És ha azért röhögtek ki meg mutogattak mert "szerintük" torz vagy?

Erre nem gondoltál ;)

2013. júl. 26. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!