Miért vágyom arra, hogy egy lány kezdeményezzen nálam és miért lesem folyton a lányok jeleit akármerre is járok a városban?
Nem tudom mennyit segítek, deee tökre értelek, éss a legutóbbi, persze Mo.-gi nyaralásom alatt tudod mit vettem észre?! Hogy a külföldi, ésss meg kell jegyeznem nagyon szép lányok sokkal jobban küldözték a jeleket, mint a magyarok... A magyaroknál azt vettem észre, hogy burkoltan megbámultak, de úgy az átlag fajta...
Szerintem valahogy elzüllöttek, mert most azt vettem észre, hogy a külföldiek sokkal másabbak, közvetlenek, stb...
Persze tuti van nálunk is, csak vagy itt/facebook-on van elfoglalva, vagy pasija van... Szóóval a számomra a 2. megállapítás, hogy akikben benne van ez a tulajdonság, szinte mind párkapcsolatban élnek...
Szóóval összességében én most így látom a helyzetet, mert eddig gondolkodtam, hogy nagy bajok lehetnek velem, szóval ez a nyaralás kis biztatást adott, hogy nem is velem/velünk van igazán a gond... :)
Nekünk férfiaknak akármennyire nehéz belátnunk az esetek 90%-ban a nő kezdeményez. A férfiak sokkal nehezebben veszik észre a nő által küldött jeleket (testbeszéd). Szóval az a lány biztos hogy kifejezte a gesztusaival hogy bejössz neki csak nem vetted észre. Ugyan ez lehet más lányoknál is. Például ha egy lány mindig látható helyen tartja a csuklóját szemezik veled vagy ép oda oda leskelődik tollászkodik tuti hogy bejössz neki.
Az infók a Testbeszéd enciklopédiája című könyvből valóak. Nem csak a hasamra ütöttem :D
És ha azért röhögtek ki meg mutogattak mert "szerintük" torz vagy?
Erre nem gondoltál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!