Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lány hogyan kezdeményezzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány hogyan kezdeményezzen egy ismeretlen fiúnál?

Figyelt kérdés
Hetente egyszer szoktam látni egy fiút a buszváróban. Az arcát eléggé megjegyeztem már, meg tetszik is nekem. Észrevettem, hogy mintha ő is figyelne engem, mert elég sokszor szokott felém nézni. A nevét tudom, vissza is igazolt a facebookon, de ott lehet nem tudja ki vagyok, mert nincs rólam kép, de ez nem is számít, mert nem ott szeretnék ismerkedni. Arra gondoltam, hogy ha majd ezen a héten vagy jövő héten látom, akkor majd ha figyel engem, veszem a bátorságot és odamegyek hozzá, csak még nem tudom milyen szöveggel. Tudomásaim szerint nincs barátnője, és a szomszéd településen lakik. Milyen szöveg lenne jó ötlet? Fiúk, egyáltalán ti örülnétek, ha egy vadidegen csaj leszólítana? Vagy lehet nem is érdeklem, mert akkor már leszólított volna? Eddig fel se tűnt, hogy néz, csak a barátnőim jegyezték meg pár hete, azóta felkeltette az érdeklődésem. 20 alattiak vagyunk
2013. máj. 21. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:
ha neked nem tűnt fel hogy figyel, véleményem szerint nem tetszik, csak a barátnőidnek, nem akarsz rosszba lenni
2013. máj. 21. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam, észrevettem már, hogy néz, de nem hittem volna, hogy pont engem, aztán ahogy jobban megnéztem a fiút, megtetszett..
2013. máj. 21. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Beszéltél már vele? Hát, ha tényleg van bátorságod odamenni hozzá akkor az a legjobb :DD maximum sután válaszolgat.

Ja és a szöveg:

Például megkérded az időt. fél 12. köszi, amúgy jó az órád cipőd, rollered vagy szoktalak már máskor is látni itt, vagy viccesen: gyakran jársz ide?

2013. máj. 25. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!