Fiúk válaszoljanak! Hogyan kezdeményezzen úgy egy lány, hogy ne legyen idegesítő?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, de én valahogy mindig képtelen voltam kezdeményezni. Nem vagyok túlzottan zárkózott, barátokat könnyen szerzek, mint ahogy ezzel a fiúval is többször elbeszélgettem, eddig inkább Facebookon, ma személyesen is, és nem volt semmi gond. De általános dolgokról beszélgettünk, amikből számára nem derült ki valószínűleg, hogy tetszik nekem. A bajom, hogy nem tudom, hogyan lépje át az ember azt a határt, vagy hogyan fejezze ki, hogy nem csak barátkozik. Párhuzamosan épp mesélte egy lány évfolyamtársam, hogy egy fiú nagyon ráakaszkodott, mindig ott van a nyomában, stb., és idegesíti. Nem akarok olyan ember lenni, mint ez a fiú, akinek az udvarlása idegesíti az udvarlás tárgyát. Köszi a segítséget!2013. szept. 12. 21:07
2/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek!
2013. szept. 12. 21:15
3/7 anonim válasza:
"az udvarlás tárgyát" :D ez tetszik :D
Közölheted vele, hogy egész jó társalogni vele... Mosolyogj rá, csavargasd a hajad... Kérdezheted, hogy van-e barátnője :)
Csak ne legyél túl nyomulós!
4/7 anonim válasza:
Kicsit többet próbálj beszélni vele, de ne ronts ajtóstul a házba. Szépen apránként. Aztán ha megkedvel, kezdeményezz, ha nem, akkor hagyd. Nekem egyszer egy szinte tök ismeretlen osztálytársam elmondta, tetszem neki. Most mi a fenét kezdjék ezzel? Nem ismertem, és soha nem is akarom jobban megismerni.
Szóval, érted. Né Mosby-zd meg, ha lehet :)
5/7 A kérdező kommentje:
"az udvarlás tárgyát" :D ez tetszik :D --y hát na, így jött ki. :)
Köszi srácok! Még jöhetnek vélemények azért.
2013. szept. 13. 01:57
6/7 anonim válasza:
Én is így vagyok vele mert ma az egyik osztálytársam hát hmm ..olyan közel állt hozzám :$ <3 nekem tetszik de többen szerelmesek belé így nem tudom hogy nekem lenne-e esélyem :/ és hogy mit jelentett ma h ennyire közel állt?? de megpróbálok vele kicsi többet beszélni többet hülyülni véletlen hozzáérni :) meg ienek :D szerintem te is tedd ezt ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, csak ritkán van vele órám. (ez már nem gimi.)
2013. szept. 13. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!